TurkNet aylık 5.500 GB internet kullanımı normal mi?

ekjear

Hectopat
Selamlar, yaklaşık 3 yıldır TurkNet kullanıyorum geçtiğimiz haziran ayında 5500 GB internet kullanımım gözüküyor internetim zaten sınırsız ama arka planda virüs vs olabilir mi? Nasıl kontrol edebilirim? 4 kişiyiz evde ben en çok kullanan olarak toplamda 500 GB falan kullanıyorum oyun indirip silersem ki o ay çok bir şey indirip silmedim, evin kalanı toplasan 200 GB harcayamaz. TurkNet'in sorunu olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evdeki ağa bağlı tüm cihazların ayarlarından ağ kullanım değerlerine bakın isterseniz. Topladığınızda TurkNet sisteminde gözükene yakın bir sonuç mu çıkacak görmüş olursunuz.

GeForce NOW kullanıyor musunuz? GeForce NOW, Boosteroid gibi bulut hizmeti sunan program kullanıyorsanız, sebebi bu. Çok fazla internet yiyor. GeForce NOW kullandığım zamanlarda, aylık 2 bin GB'a yakın internet kullanımım vardı.

GeForce NOW kullanıyor musunuz? GeForce NOW, Boosteroid gibi bulut hizmeti sunan program kullanıyorsanız, sebebi bu. Çok fazla internet yiyor. GeForce NOW kullandığım zamanlarda, aylık 2 bin GB'a yakın internet kullanımım vardı.

Hocam yok kullanmıyorum sadece bir bilgisayar var o da dediğim gibi ekstra oyun bile indirmedim telefonumla beraber maksimum 500GB'dır abartı söylesem bile.

@ekjear, anlıyorum. Kullanmıyorsanız 1 ayda 5500 GB internet kullanımı normal değil de sorunun sebebini bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı