EkmekArasiHDD
Gigapat
Ek olarak port meselesinde sorun olacağını sanmıyorum. Normalde ADSL ve VDSL portlar bulunur ancak portların çoğunluğu genelde ADSL/VDSL combo portlar oluyor. Dolayısıyla siz sadecr geçişinizi yapın yeter.
Benim aynı zamanda TürkNet'den modem almam gerekiyor. Benim şu an kullandığım modem ADSL.Ek olarak port meselesinde sorun olacağını sanmıyorum. Normalde ADSL ve VDSL portlar bulunur ancak portların çoğunluğu genelde ADSL/VDSL combo portlar oluyor. Dolayısıyla siz sadecr geçişinizi yapın yeter.
Türknete bir hafta önce başvurduğunuzda belirtirsiniz durumu.Benim aynı zamanda TürkNet'den modem almam gerekiyor. Benim şu an kullandığım modem ADSL.
Sadece ADSL ise evet yeni almanız gerek ama bunu TürkNet'den alma zorunluluğunuz yok. Kendi modeminizi de alabilirsiniz. Tenda V12, Keenetic Extra DSL öneririm.Benim aynı zamanda TürkNet'den modem almam gerekiyor. Benim şu an kullandığım modem ADSL.
TürkNet'de daha ucuzdur diye TürkNet'den alırım diye düşündüm.Sadece ADSL ise evet yeni almanız gerek ama bunu TürkNet'den alma zorunluluğunuz yok. Kendi modeminizi de alabilirsiniz. Tenda V12, Keenetic Extra DSL öneririm.
Fark etmez. İsterseniz TürkNet'den de alabilirsiniz.TürkNet'de daha ucuzdur diye TürkNet'den alırım diye düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.