TurkNet başvurusu esnasında internet erişimi durumu ne olarak seçilmeli?

Fiber desteklemiyor zaten hattım ama bütün ISS'ler 72 hız verirken TurkNet 50 gösteriyor o neden bilemedim acaba Millenicom mu alsam.
Millenicoma bulaşmayın derim 72 vericez diye size 19-24 saatleri arasında youtubeyi açtırtmazlar bende millenicomdan şikayet ettiğim için ordan turknete geçiş yapmıştım millenicomda karşınızda muhattap var turknette yok evet bu doğru ama millenicomdayken ben sorunumu çözememiştim.

Türk Telekom VDSL 2 modemleri 100 Mbps destekliyor.

Fiber desteklemiyor zaten hattım ama bütün ISS'ler 72 hız verirken TurkNet 50 gösteriyor o neden bilemedim acaba Millenicom mu alsam.

Türk.net e geçiş yaptıktan sonra hat değerleriniz iyi ve 72 Mbps'yi destekliyorsa geçişinizi yapıyorlar. Yani hattınız kaç kaldırıyorsa türk.net te veriyor.

Hocam hep söylediğim gibi internet işi Türkiyede şans işi deneyip görmeniz lazım

Yani 0'dan başvuru yaptığım zaman sadece kurulum ücreti alacaklar öyle mi ve kuruluma geldikleri zaman büyük ihtimal modem de kullanmakta olduğum internetin bağlantısı olacak acaba teknik servis için sorun olur mu bağlarlar mı interneti ya da beni aradıklarında söylemesem olur mu?

Hiçbir sorun çıkarmayacak size. Gelen ekip kurulumunuzu yapıp size teslim edecek çalışır bir biçimde. Modeminizi kuracaktır onlar uygun biçimde. Evet 0 dan başvuru yapınca sadece kurulum ücreti alınır başka fark yok.

Eğer şuan mevcut internetiniz varken ve mevcut modemi kullanırken bu işlemi yapmak istiyorsanız direk geçiş işlemi yapın hiç kurulum parası felan da vermeyin kesinti bile yaşamadan diğer operatörünüze durumu bildirir ve geçişinizi sağlarlar. Yeni bir modem istiyorum derseniz 0dan kurulum yapın

Kullandığım internet başkasının üzerine kayıtlı ve o kişi şehir dışında benim hattı üzerime almam lazım ama alamıyorum mecbur yeni başvuru yapıp hattı üzerime açacağım bir sorun oluyor hat sahibi burada olmadığı için sorunu çözemiyoruz mesela.

Size kurulum ücreti dışında hiçbir sorun yaratmaz. Kullandığınız modem de destekliyor.

Bu konuda pek bir bilgim onu turknet müşteri hizmeti ile görüşmeniz gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…