TurkNet başvurusu esnasında internet erişimi durumu ne olarak seçilmeli?

Tamamdır Teşekkürler vermiş olduğunuz davet kodunuz ile Online başvuruyu yapıyorum.

Başvuruyu yaptım ama pazartesiyi beklemek zorundayım fotokopi çıkaramıyorum maalesef.

Evet bende görüntüledim evraklar ulaşır ulaşmaz türk.net ten Türk Telekom'a kontrolleri yapar bilgiler uyuşuyorsa onayınızı veririm.

Şimdi çıktı alıp belgeleri MNG Kargo ile Türk.net e gönderin onlar geçiş onay formunu bize Türk Telekom'a gönderecek biz onay verince geçişiniz yapılacak.

Burada neden böyle diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı12.PNG
    Ekran Alıntısı12.PNG
    25,3 KB · Görüntüleme: 62

Tamam o Zaman evrak göndermenize gerek yok çıktı alın sizde dursun. Şimdi Tük.net Türk Telekom'a iş emri verecek Ben takip ediyorum CRMden. TT ekipleri etiketleme yaptıktan sonra Türk.net ekipleri kuruluma gelecek evinize. Kurulumunuzu yapıp belgeleri teslim alacak.
Tamam o Zaman evrak göndermenize gerek yok çıktı alın sizde dursun. Şimdi Tük.net Türk Telekom'a iş emri verecek Ben takip ediyorum CRMden. TT ekipleri etiketleme yaptıktan sonra Türk.net ekipleri kuruluma gelecek evinize. Kurulumunuzu yapıp belgeleri teslim alacak.

Ben takip ediyorum. İş emri düşer düşmez 1. Sırada etiketlemenizi VDSL portu üzerinden yaptırıcağım.

Anladım şimdi ben pazartesi çıktıları alıp imza atıp evde tutacağım salı veya çarşamba günü gelip bağlantıyı yapan kişiler belgeleri alacaklar ama sorun şu ben çalışıyor olacağım annem veya babam ilgilense sorun olur mu? Ve beni arayıp kurulum için gün verecekleri zaman onlara evimde halihazırda bir internet kullanımımın olduğunu söylesem sorun olmaz değil mi bağlantıyı yaparlar mı mevcut modeme zaten kullandığım internet bu ayın 20'sinde kapatılacak. Not: Başvuru sırasın da interneti ve ev telefonunu yok olarak işaretledim ama ikisi de aslın da var sadece interneti kullanıyoruz ev telefonunu kullanmadığımız halde parasını ödüyoruz ama bağlı değil

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı