TurkNet başvurusu esnasında internet erişimi durumu ne olarak seçilmeli?

Her zaman yardıma hazırım.

Hocam hayırlı geceler. Ben adresimde(dükkanımda) TurkNet aboneliği kullanıyordum. Aboneliği iptal edip evimden dükkanıma TurkNet aboneliği nakil ettirmek istedim. Ancak iptal ettiğim halde bana boş port yok diyorlar. TT ekiplerinden bir arkadaş geldi ve burada TurkNet'ten kalan VDSL portu var dedi. TT müdürlüğüne gittiğimde yok ancak TT'den hizmet alırsanız o portu aktif ederiz dedi. Lütfen yardımcı olun hocam. Dükkanım internetsiz kaldı.

Portu başkası almış olabilir. Neden iptal ettiniz? Evdekini iptal edebilirdiniz dükkandakini kullanmaya devam etseydiniz.

Portu başkası almış olabilir. Neden iptal ettiniz? Evdekini iptal edebilirdiniz dükkandakini kullanmaya devam etseydiniz.

Hocam portu başkası almasının imkanı yok ekiplerden birisi gelip hala boş port var diyor. Müdürlüğe gittiğimde Türk Telekom abonesi olursanız 2 dk da portu aktif ederiz diyor. Port var ama TT aktif etmiyor. İptal etme sebebim evimde telefon numaram var ve iş yerlerimizin numarası. Bu numarayı kaybetmemek için dükkanımıza nakil verdik. Çünkü evimize fiber altyapı geldi.
Yardımcı olabilir misiniz ?

Kapattırırsanız bağlatmak için kurulum parası ödersiniz. Churn yaptırmak daha iyi.

O nasıl oluyor hocam?
Mevcut portunuzun korunup geçiş yapıldıktan sonra o portu kullanmanız. İnternetim var deyince bu oluyor. Kurulum parası almıyorlar ama dolayısıyla kurulum ekibi de gelmiyor.

Mevcut portunuzun korunup geçiş yapıldıktan sonra o portu kullanmanız. İnternetim var deyince bu oluyor. Kurulum parası almıyorlar ama dolayısıyla kurulum ekibi de gelmiyor.

Hocam ADSL'den fibere geçtiğim için mecburen kuruluma gelecekler. VDSL'e geçmiyorum.
Yardım etmek isterim ancak benim alanım dışında arıza yaşamış olsanız ya da başvurunuz olsa yardımcı olurum ama siz başvuru yapamıyorsunuz.
Teşekkür ederim hocam. Sizlere bir kaç gün sonra tekrardan yazacağım. Bu sefer Fiber kurulum için.
Her zaman yardıma hazırım.

Hocam merhaba. Bugün TT fiber için kargomuzu Türknete gönderdik. En hızlı bir şekilde bağlanması için ne yapabiliriz?
Yardım etmek isterim ancak benim alanım dışında arıza yaşamış olsanız ya da başvurunuz olsa yardımcı olurum ama siz başvuru yapamıyorsunuz.

Hocam iyi günler. TurkNet bugün başvurumu aldı. Acaba daha hızlı bağlanması için yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…