TurkNet başvurusu esnasında internet erişimi durumu ne olarak seçilmeli?

Extramemes

Kilopat
Katılım
15 Nisan 2018
Mesajlar
752
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İkinci internet olarak TurkNet bağlatacağım ama şöyle bir sorun var; başvuru sırasında internetimi var olarak mı seçeyim yok olarak mı? Not: Kullanmakta olduğum interneti bu ay kapattıracağım ama o kapanana kadar TurkNet bağlatmak istiyorum.
 
Benim modemim var Türk Telekom'un vermiş olduğu modem bana ait VDSL2 sanırım benim illa TurkNet'ten modem almam şart mı?

Eğer "Altyapınız 100Mbps destekliyor, size özgür internet-100 paketini tanımlayacağız" derlerse modemin fiber olması gerekmekte diye biliyorum ben. Kurulum sağladığım müşteri hizmetlerindeki arkadaş "Modemin fiber olmazsa tarifeyi tanımlayamayız" demişti, yanlışım da olabilir.
 
E.

Eğer altyapınız 100Mbps destekliyor size özgür internet-100 paketini tanımlayacağız derlerse modemin fiber olması gerekmekte diye biliyorum ben kurulum sağladığım müşteri hizmetlerindeki arkadaş modemin fiber olmazsa tarifeyi tanımlayamayız demişti yanlışım da olabilir.

Fiber desteklemiyor zaten hattım ama bütün ISS'ler 72 hız verirken TurkNet 50 gösteriyor o neden bilemedim acaba Millenicom mu alsam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı