2062852 aboneliğinize ait, 62164323 numaralı destek kaydınızı...Merhaba, açtığınız destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız?
2062852 aboneliğinize ait, 62164323 numaralı destek kaydınızı...Merhaba, açtığınız destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız?
Diğer forumdan da şikayetinizle ilgili bildirimları aldım, ilgili ekiplerimize durumu ilettim. Detaylı kontrol sağlayarak tarafınıza dönüş yapacağız.2062852 aboneliğinize ait, 62164323 numaralı destek kaydınızı...
İlginize teşekkür ederim. Şu an 29mbps aldım son yaptığım testte. Umarım ekipler geldikten sonra daha da artar.Diğer forumdan da şikayetinizle ilgili bildirimları aldım, ilgili ekiplerimize durumu ilettim. Detaylı kontrol sağlayarak tarafınıza dönüş yapacağız.
Merhaba, iletmiş olduğunuz iç tesisat kontrolleri bilgisine istinaden alt yapısal kontroller için arıza kaydı oluşturuldu. Takibini sağlıyoruz. En hızlı şekilde sorunu çözümleyeceğiz.İlginize teşekkür ederim. Şu an 29mbps aldım son yaptığım testte. Umarım ekipler geldikten sonra daha da artar.
Merhaba, öncelikli olarak takibini sağlıyoruz. Gelişme olması durumunda mutlaka bilgi vereceğim.Konuyu güncel tutmak istediğimden ileteyim, TT ekipleri ankastre kutusuna bakmaya gelmediler henüz. @TurkNet Destek Ayşegül
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.