TurkNet Destek Burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birkaç hesap daha açıp daha aktif olabilirsiniz.
😉

Screenshot_4.png




Merhabalar, öncelikle değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Dijital müşteri deneyiminden memnun değil misiniz? Satış sonrası destek ve müşteri deneyimi ile ilgili tavsiyelerinizi detaylıca iletmek isterseniz ilgili birimlere aktarmaktan memnuniyet duyarım. 😍
Aşağıda alıntılamış olduğum mesajımı, sorunuza yanıt olarak varsayabilirsiniz.

Övülmesi gerekeni övmekte sakınca yoktur; Kablonet, herhangi bir sorunu (sorunun boyutu fark etmeksizin) en fazla 5-6 saat içerisinde çözüme kavuşturuyor. Kablonet'i ne zaman arasam teknik bilgisi yeterli/tam olan birileri cevaplıyor, birkaç ay önce 1 ay kadar süren TurkNet aboneliğim bulunuyordu; ne zaman TurkNet'e mesaj ile ulaşsam, bilgisi yeterli olmayan birkaç çalışan tarafından geçiştirilip -afedersiniz ama- boş verilip bir kenara atılıyordum. Bu da ister istemez müşteriyi firmadan uzaklaştırıyor, ki bu dediklerimde haksız olduğumu da sanmıyorum.
 
Son düzenleme:
Hiçbir ISS'den almadığım hizmet kalitesini Türk Net'ten alıyorum. İyi çalışıyorlar bu bölgede.

Ankara'ya Giga Fiber ne zaman gelecek ama ya? Ağaç olduk vallahi :D
 
Ali bey Allah aşkına şu online servise girişlerde telefon doğrulamasını kaldırın bu nasıl bir saçmalık oradaki verilerde en önemli olan kimlik bilgileri onun haricinde bir bilgi yok onları da sistemden kaldırın. Ben cep telefonunu kaydetmek istemiyorum sisteminize. E çağrı merkezimiz de yok. Arıza olduğunda Twitter dan ulaşmaya çalışıyorum. Üstelik bu çok sıkıntılı bir durum çünkü sizin telefon numaralarını izinsiz şekilde işlediğiniz şüphesi var insanlarda siz online işlemlere sms ile girişi zorunlu tutuyorsunuz. Lütfen sadece mail yeterli olsun. @500498
 
Arkadaşım bizzat en yakınım 1 gün internet var 3 gün yok diye sitem ediyor. Kimse ilgilenmiyormuş. Alacaktım soğuttunuz firmadan. Oda değişiyor interneti.
 
Aa merhabalar aradığımda sesiniz robot gibi geliyor bir de bozuk plak gibi 0'a 1'e basın diyordunuz o siz misiniz ? 😂
 
Öncelikle hoş geldiniz. Hocam GigaFiber planlarında Kocaeli var mı? Twitter'dan sordum şöyle bir yanıt aldım sorayım dedim.

1637982767074.png
 
Müşteri hizmetlerine aldığınız kişileri özenle seçin öncelikle. Papağan gibi değerlerde sorun yok diyorlar. CRC hatası diyorum benden tracert istiyorlar. Ping sorunum var demiyorum ki size. Umarım kimse Turknet müşteri hizmetlerinin eline düşmez. İyi forumlar.
Bana 70Mbps normal geldi.
O değerler ile 1 mbit fazlasını alamaz. Haklısınız.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı