TurkNet Esenler/Fevzi Çakmak Mahallesi'ne GigaFiber hizmeti gelecek mi?

wSaLvadoR

Hectopat
Katılım
11 Mart 2021
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
TurkNet kullanmaktayım ve şu anda 50/8 internet hizmeti alıyorum ve bu uzun zamandır böyle. 2-3 yıl önce ilk VDSL geldiğinde hattım 100-120 Mbps'lere kadar desteklemekteydi fakat şu an 50'lerde geziniyorum. İstanbul/Esenler Fevzi Çakmak adresindeyim. İlk VDSL gelen yerlerden olmasına rağmen halen nasıl GigaFiber hizmeti gelmedi merak ediyorum. GigaFiber istiyorum sitenizden kayıt oluşturdum hatta benimle birlikte üst sokağımda oturan 5-6 kişi daha oluşturdu. Umarım bir an önce gelir. Acaba planlarınız arasında var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet Online işlemler üzerinden konu başlattım geçmek istiyorum diye. Geri dönüş sağlandı. Randevu oluşturacaklarını söylediler.

Ben de Esenler Fevzi Cah Mahalle'sindeyim. 1120 Sok. vizede taktikler siyah kutu interneti kullanmaya başladığında buraya neler yaşadığını yazar misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde binamıza siyah kutu takıldı giga fiber tam olarak ne zaman fibere geçiş yapılır acaba 1000 Mbps gösteriyor sitede
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20221001_144340.jpg
    IMG_20221001_144340.jpg
    221,9 KB · Görüntüleme: 27
Şu an da yapmanız gereken destek kaydı açmak randevu alacaklar ve o gün kullanıma açılır.

Destek kaydı oluşturdum geçen gün. Aradılar ve randevu için bir daha arayacaklarını söylediler. Ayrıca üst mahalleye kutu geldi pazar günü fakat buraya daha gelmedi. Sanırım bu hafta içi gelir. Onun dışında şu an beklemedeyim sadece kutu takıldıktan ne kadar süre sonra bağlantı aktifleşiyor ona merak ettim. Bir de zaten halihazırda TurkNet kullanıcısı olduğum için daha hızlı olur diye düşünüyordum ama yeni geçenlerle daha hızlı ilgileniliyor sanırım.
 

Geri
Yukarı