TurkNet fiberden Superonline fibere geçilir mi?

Şans işi birazcık. Benim evimde Türk Telekomun VDSL altyapısı vardı ve Superonline fiber vardı. Türk Telekom da 30-35ms aldığım oyunlarda süperonline ile 70-75 almaya başlamıştım ve sorun yok diyorlardı. Neyse ki ev değiştirdim abonelik iptal ettiler.

Hocam ben Türk Telekom ile ilgili konu açacağım. Ben de merak ediyordum nasıl diye.
Yıllardır TT adsl kullandım ama fiber hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Ama Türknet TT'ye bağlı olduğundan Türknet üzerinden yorum yapacak olursam eğer kendi verdikleri modemin adsl modeme nazaran çekim anlamında hiçbir artısını göremedim (daha geniş çekim gücü vaat ediyor mu onu da bilmiyorum gerçi). Fibere geçtiğimden beri arada genel arızalar oldu birkaç kere, en son da konuyu açmamda sebep olan 2 haftalık arıza işte. Geceleri saat 1-2 gibi 5-10 dakikalığına internetin gittiği sıklıkla oldu. Vaadedilen hızın tamamını alabildim ve ping sorunu yaşamadım. Söyleyebileceklerim bunlar.

Binamıza TT fiber kutusunun yanına Superonline fiber de geldi. Şu anda TurkNet kullanıyorum. Bölgedeki genel arızadan ötürü 1.5 haftadır internetim yok ve çözüm tarihi her aradığımda uzuyor. Ben de artık çözümü sağlayıcıyı değiştirmekte gördüm. Superonline 1000 Mbps destekliyor ama 220 ₺'ye 100 Mbps sınırsız internet kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. Taahhütsüz olsa düşünmem ama 12 ay taahhütlü. Superonline'a geçilir mi, ne dersiniz?

Hocam. 219.90TL 200Mbps sunan tahhüütsüz Türk Telekom altyapılı www.fixnet.com.tr/evinterneti daha uygun bence onu deneyin 3 ay sonra Superonline altyapılı Millenicom geçersiniz ama Superonline önermem.

Hocam. 219.90TL 200Mbps sunan tahhüütsüz Türk Telekom altyapılı www.fixnet.com.tr/evinterneti daha uygun bence onu deneyin 3 ay sonra Superonline altyapılı Millenicom geçersiniz ama Superonline önermem.
Fiyat için mi önermezsiniz anlamadım? Fiyat içinse eğer 100mbps yeterli benim için, 220 tlyi de oldukça makul buldum. Fiyat için değilse de eğer nedenini öğrenmek isterim. Araştırdığıma göre kullananlar memnun.

Fiyat için mi önermezsiniz anlamadım? Fiyat içinse eğer 100Mbps yeterli benim için, 220 TL'yi de oldukça makul buldum. Fiyat için değilse de eğer nedenini öğrenmek isterim. Araştırdığıma göre kullananlar memnun.

Hocam fiber varsa 219.90TL 200Mbps FixNet daha ucuz. Önerme sebebim.
Uygun, e-Devlet ile onay geçiş imkanlı, Discord topluluğuda var, eski firma, looking glass sayfası mevcut vb. ondan önerdim. Deneyip görün derim. Ama tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı