TurkNet Geçiş Süreci

Superonline ile anlaşmana bağlı. Modemi satın mı aldın her ay faturana yansıtıldı yoksa sözleşmen bitince iade etmeli mi aldın? Superonline kullanmadığım için şartları bilmiyorum fakat bu ikisinden birisidir, öğrenmen lazım kendilerinden.

Eğer geçiş yaparsan evet, modeme bilgileri girmen yeterli olacak.
 
O zaman yeni modemi TurkNet mi verecek?
Sanırım onu siz talep ederseniz kiralıyor ya da taksitle satıyorlar. İstemezseniz sizin başka bir yerden ekstra satın almanız gerekiyor.
 
O zaman yeni modemi TurkNet mi verecek?
Yeni modemi TurkNet'ten her ay faturana yansıtılarak alabilirsin. Ama peşin alacaksan internetten almanı öneririm. Çünkü peşin fiyatına internette daha ucuza alabilirsin.

Bende bu ay başında TurkNet'e geçiş yaptım. Gerçekten harika, şu ana kadar hiçbir kesinti sıkıntı yaşamadım. Müşteri hizmetlerine her aramamda ulaşabiliyorum ona da ilk zamanlar geçiş sürecinde bağlanıyordum geçişten sonra bir sıkıntı için aramam olmadı, umarım da olmaz. Geçmek istersen tavsiye ederim, 120 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyorlar. Arkadaşını Getir Kampanyası ile verdiğin kod ile 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyorsun mesela benim 2. ay faturam ücretsiz olacak.

Eğer geçmeyi düşünüyorsan, vereceğim kodu kullanabilirsin hem sen hem ben 1 ay ücretsiz yararlanabilirsiniz. Ama unutma ilk faturanı son ödeme tarihi geçmeden önce yatırmalısın, daha sonra 2. ay ücretsiz oluyor.

Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin, 1 ay öncesine kadar bende hem internet sağlayıcısı hem de modem için çok araştırmalar yaptım.
Davet kodu: CWA38DU42EJW
 

Geri
Yukarı