TurkNet GigaFiber için Türk Telekom alt yapısı gerekli mi?

Anomalyxgg

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, az önce TurkNet'ten GigaFiber için altyapı talebi oluşturdum. Bulunduğum bölge şehir merkezi olmasına rağmen altyapı yok ama TurkNet 3 4 aya GigaFiber getiririz dediler. Telekom bakır kabloları toplamış fiber çekecekmiş. TurkNet için Telekom alt yapısı gerekiyor mu yoksa kendi alt yapılarını mı çekiyorlar? Bulunduğum bölge derken oturduğum mahalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, az önce TurkNet'ten GigaFiber için altyapı talebi oluşturdum. Bulunduğum bölge şehir merkezi olmasına rağmen altyapı yok ama TurkNet 3 4 aya GigaFiber getiririz dediler. Telekom bakır kabloları toplamış fiber çekecekmiş. TurkNet için Telekom alt yapısı gerekiyor mu yoksa kendi alt yapılarını mı çekiyorlar? Bulunduğum bölge derken oturduğum mahalle.
Turknet de kendi fiber kablosunu çeker, kutusunu koyar eğer Gigafiber geliyorsa. Türk telekom onu bağlamaz.

TurkNet için anladım ama Telekom'u anlamadım neyi bağlamaz.
Telekomun altyapısını olup olmaması, gelip gelmemesi; size Turknet Gigafiber gelme sürecini etkilemez yani.

2014'te askerden geldim, 2015'ten beri üyeleriyim tam 10 yıl olmuş şimdi dikkat ettim. 2,5-3 yıldır fiber talep ediyorum, hala kaile aldıkları yok. +20 imza toplayıp ta gönderdim yine icraat yok. bulunduğum şehirde X adında bi yer var (her il>ilçe'nin kirli, iğrenç bir mahallesi vardır. gerek temizliliği, gerek insanları bakımından) gittiler oraya fiber altyapı döşediler :D pislikler 1000mbps hız alıyorlar, biz burada 100mbps alıyoruz. yazacak çok şeyim varda, neyse.

Türk Telekom, TurkNet, Superonline, Vodafone, AtlantisNet, Türksat. Benim bildiğim kendi fiber altyapısını kuran şirketler. Bir binada hepsi de olabilir. Zira iş o kadar saçma sapan bir hal aldı ki ne uab işin içinden çıkabiliyor ne de ISS'ler. Çekebildikleri kadar kablo çekiyorlar. Ha bu süreçte isteyene gelmiyor o üzücü bir durum. Bazı bina sakinleri durumdan rahatsız tepki olarak kabloyu kesiyorlar veya fiber çeken ekiple tartışıyorlar. Çünkü delme işlemi yapılıyor, görüntü kirliliği ortaya çıkıyor vs. Vah güzel ülkem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı