TurkNet GigaFiber modemi vs Keenetic Extra DSL

yenneferw

Megapat
Daha fazla  
Selamlar,

Çok kısa süre içerisinde nakil başlatacağım. Yeni geçeceğim adreste GigaFiber altyapı gözüküyor. Fakat, bende Keenetic Extra DSL modemi mevcut. Fiber bağlantı destekliyor sanırım ve 1200 Mbps'ye kadar da desteği var. TurkNet'in verdiği modemi kullanmalı mıyım yoksa bu yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Çok kısa süre içerisinde nakil başlatacağım. Yeni geçeceğim adreste GigaFiber altyapı gözüküyor. Fakat, bende Keenetic Extra DSL modemi mevcut. Fiber bağlantı destekliyor sanırım ve 1200 Mbps'ye kadar da desteği var. TurkNet'in verdiği modemi kullanmalı mıyım yoksa bu yeterli mi?

TurkNet 1000 Mbps bağlantı da Wi-Fi 6 router veriyor diye biliyorum o yüzden TurkNet'in verdiği cihaz diyorum ama çekim gücünü bilemem.

ONT'tan gelen kabloyu ayarladığım WAN portuna takıp kullandım bir süre, fakat Keenetic cihazlarla Türknet'in bi' derdi var galiba, zaman zaman kesinti yaşadığımı hatırlıyorum. Araştırmakta/gözlemlemekte fayda var.

Konuyla ilgili net bir bilgi gerekiyor çünkü nakil işlemi başlattığımda, ekipler eve geldiğinde kendi modemime bağlayıp sorun yaşamak pek istemem. Onların verdiği modemde sorun olmayacağı bariz belli fakat eğer kendi modemimi kullanabiliyorsam daha iyiyse eğer neden değerlendirmeyeyim ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı