TurkNet GigaFiber nerelere gelecek?

Merhaba,
İstanbul, Sarıyer, Huzur Mah. planınızda mı acaba, tahmini tamamlanma süresi verebiliyor musunuz? Ayrıca Sarıyer ilçesi içerisinde şu an GigaFiber kullanabileceğimiz bir mahalle ya da site ismi varsa paylaşabilir misiniz, sırf bu nedenle taşınabilirim. Teşekkürler.

Merhaba, İstanbul, Sarıyer, Huzur Mah. planınızda mı acaba, tahmini tamamlanma süresi verebiliyor musunuz? Ayrıca Sarıyer ilçesi içerisinde şu an GigaFiber kullanabileceğimiz bir mahalle ya da site ismi varsa paylaşabilir misiniz, sırf bu nedenle taşınabilirim. Teşekkürler. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

Kablolar çekildi, apartmana kutu koyuldu, fakat ne ana bağlantı yapıldı ne de diğer bağlantılar öylece bekliyor. Bu halde başvurmak saçma olur zaten. Acaba İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Kemalpaşa mh. GigaFiber ne zaman gelecek?
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku.
Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir😇
 

Dosya Ekleri

  • ED248FF2-4FD8-425F-99D7-6B0DD8216791.jpeg
    ED248FF2-4FD8-425F-99D7-6B0DD8216791.jpeg
    263,8 KB · Görüntüleme: 37

Geri
Yukarı