TurkNet GigaFiber'e geçiş

Vsdl nedir şey mi fiber kucuk birkutuya baglaniyor kabloyla o kutuyada kabloyla modem bağlanıyor eğer o ise öyle kullanıyorum.

Vsdl nedir şey mi fiber kucuk birkutuya baglaniyor kabloyla o kutuyada kabloyla modem bağlanıyor eğer o ise öyle kullanıyorum.

Hocam TurkNet sayfasında hangi tür internet kullandığın yazar.

27 ms ping ile fiber olacağını sanmıyorum VDSL kullanıyor olabilir misin? VAE olarak?
Mesafeden dolayı ping yüksek çıkabilir. Alakası yok dediğiniz durumun. Fiber altyapısı ile Almanya sunucusunda test etse de İstanbul yakınlarında oturmuyorsa zaten 60-70ms çıkar. Speedtest ping sonucuna bakarak altyapının ne olduğunu anlayamayız.

Bugün diğer arkadaşın dediğini kontrol edeceğim ayrıca Muğla'da oturuyorum.

Bugün diğer arkadaşın dediğini kontrol edeceğim ayrıca Muğla'da oturuyorum.
Altyapı sorgulama sayfalarından bakarak öğrenebilirsiniz. Wi-Fi bağlantısı sebebiyle, aynı esnada internette yoğun bir kullanım varsa yük altında ve bu gibi durumlarda da ping yüksek çıkabilir. Speedtest sonucundaki ping ile altyapıyı anlayamayız.

Oyunlarda genelde sabit 29-30 ping alıyorum ve Ethernet kablosu ile bağlıyorum interneti.

orada uygun yazdığı gibi TurkNet fiber kullanıyorum
FTTH hizmetine sahipsiniz. TurkNet kendi altyapısı olmadan Türk Telekom üzerinden maksimum 100Mbps verebiliyor. Örneğin Türk Telekom, Comnet, Millenicom gibi firmaları kullanırsanız 200Mbps,500Mbps ve 1000Mbps'lik paketler de kullanabilirsiniz. Altyapınız teknik olarak bunu destekliyor.

Yanı TurkNet üzerinden GigaFiber talep etsem elde edebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…