TurkNet normal paket kullanırken TurkNet GigaFiber internete bu sabah geçtim. Geçtiğimden bu yana maçlarımda 3 Ms'ten 1 saniyeliğine 100-500 Ms'lere çıkmalar ve 1 saniyenin ardından geri 3 Ms'e düşmeler yaşıyorum. Bu da çatışmanın ortasında oyunun 1 saniyeliğine donmasına ve hamle yapamamamı sağlıyor. Ve bütün rekabetçi oyunlarımı bozuyor. Nasıl düzeltebilirim?
Eğer altyapı yeni geldiyse olur öyle durumlar, 1 hafta daha bekle düzelmezse turknet ile iletişime geçersin, gigafiber stabil internet veriyor genelde.
TurkNet normal paket kullanırken TurkNet GigaFiber internete bu sabah geçtim. Geçtiğimden bu yana maçlarımda 3 Ms'ten 1 saniyeliğine 100-500 Ms'lere çıkmalar ve 1 saniyenin ardından geri 3 Ms'e düşmeler yaşıyorum. Bu da çatışmanın ortasında oyunun 1 saniyeliğine donmasına ve hamle yapamamamı sağlıyor. Ve bütün rekabetçi oyunlarımı bozuyor. Nasıl düzeltebilirim?
Hocam TurkNet ile bu sorunu paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır. Ben de TurkNet kullanıyorum uzun zamandır, 100MBit ten GigaFiber e geçtim pingim yarı ysrıya düştü rekabetçi oyunlarda. Sizin hattınızla ya da bağlantınızla alakalı bir sorun olabilir.