Dohc Vtec
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Faturamı maaş ayin 27'sinde yattığı için hep 28-31 tarihleri arasında ödüyorum. Aralık ayi faturami yılbaşı münasebeti dolayısıyla unuttum ve yılbaşından bir süre sonra ödedim. Faturama ufak bir meblağ faiz eklenip hizmetimin gelecek ay kısıtlanacağı belirtilmiş, bunun haricinde hizmet açma bedeli olarak extra 30TL ödemem gerektiği belirtilmiş. Önceden Superonline kullanırken kesinti yaşadığımda hem faturadan düşürüyordu hem mobil hattıma 1 haftalık hediye internet veriliyordu. TurkNet'te 2022 yılı içerisinde 3 kere zam yapıp faturayı 70 liradan 170 liraya çıkardılar, yakın zamanda yine fatura sabitleme adı altında 10 aylık ücreti peşin ödeyip zamdan kurtulun mesajları gelmeye başladığına göre yeni bir zam daha yolda. GigaFiber yatırımları olduğu için destek olmak adına hizmet sağlayıcımı değiştirmedim belki bizim taraflara da gelir diye. Böyle bir sacmalik yapılacaksa Superonline'den modem dahil hizmet alıp 2 yıl sabit fiyat ödemek daha mantıklı taahhütlü olsun sabit fiyat olsun daha iyi. Bulunduğum bölgede altyapi 85Mbps veriyor fakat sürekli kopmalar olduğu için 50Mbps'ye sabitlettim zaten 100Mbps veya altyapının desteklediği maximum hız benim için hikaye zaten.