TurkNet haraç kesmeye başlıyor

Dohc Vtec

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Faturamı maaş ayin 27'sinde yattığı için hep 28-31 tarihleri arasında ödüyorum. Aralık ayi faturami yılbaşı münasebeti dolayısıyla unuttum ve yılbaşından bir süre sonra ödedim. Faturama ufak bir meblağ faiz eklenip hizmetimin gelecek ay kısıtlanacağı belirtilmiş, bunun haricinde hizmet açma bedeli olarak extra 30TL ödemem gerektiği belirtilmiş. Önceden Superonline kullanırken kesinti yaşadığımda hem faturadan düşürüyordu hem mobil hattıma 1 haftalık hediye internet veriliyordu. TurkNet'te 2022 yılı içerisinde 3 kere zam yapıp faturayı 70 liradan 170 liraya çıkardılar, yakın zamanda yine fatura sabitleme adı altında 10 aylık ücreti peşin ödeyip zamdan kurtulun mesajları gelmeye başladığına göre yeni bir zam daha yolda. GigaFiber yatırımları olduğu için destek olmak adına hizmet sağlayıcımı değiştirmedim belki bizim taraflara da gelir diye. Böyle bir sacmalik yapılacaksa Superonline'den modem dahil hizmet alıp 2 yıl sabit fiyat ödemek daha mantıklı taahhütlü olsun sabit fiyat olsun daha iyi. Bulunduğum bölgede altyapi 85Mbps veriyor fakat sürekli kopmalar olduğu için 50Mbps'ye sabitlettim zaten 100Mbps veya altyapının desteklediği maximum hız benim için hikaye zaten.

7F4D5761-1F4A-4098-97E1-EF038A7EAB19.png

01AE599A-8A15-4D39-BECE-BE50D24C92F9.png

Otomatik ödemede olmadı mı sıkıntı herşeyde. Bankomat kartında biraz kredili olunca eksiden de çekebiliyor. Ya da kredi kartına verebilirsiniz.

Valla ben alt yapıma güveniyorum diye bu zamlarından kaçarak en ucuz firmaya geçtim. Ağustos’tan beri de kullanıyorum. Bir iki sorun dışında bir şey yaşamadım. İlk ay deneme amaçlı 1.5TB indirme yaptım bana mısın demedi. Gidip de niye 75-80 TL fazla vereyim aynı şey için. TurkNet’te de aynısını alıyordum, buna geçtim bunda da aynı. Kafam rahat.

Faturamı maaş ayin 27'sinde yattığı için hep 28-31 tarihleri arasında ödüyorum. Aralık ayi faturami yılbaşı münasebeti dolayısıyla unuttum ve yılbaşından bir süre sonra ödedim. Faturama ufak bir meblağ faiz eklenip hizmetimin gelecek ay kısıtlanacağı belirtilmiş, bunun haricinde hizmet açma bedeli olarak extra 30TL ödemem gerektiği belirtilmiş. Önceden Superonline kullanırken kesinti yaşadığımda hem faturadan düşürüyordu hem mobil hattıma 1 haftalık hediye internet veriliyordu. TurkNet'te 2022 yılı içerisinde 3 kere zam yapıp faturayı 70 liradan 170 liraya çıkardılar, yakın zamanda yine fatura sabitleme adı altında 10 aylık ücreti peşin ödeyip zamdan kurtulun mesajları gelmeye başladığına göre yeni bir zam daha yolda. GigaFiber yatırımları olduğu için destek olmak adına hizmet sağlayıcımı değiştirmedim belki bizim taraflara da gelir diye. Böyle bir sacmalik yapılacaksa Superonline'den modem dahil hizmet alıp 2 yıl sabit fiyat ödemek daha mantıklı taahhütlü olsun sabit fiyat olsun daha iyi. Bulunduğum bölgede altyapi 85Mbps veriyor fakat sürekli kopmalar olduğu için 50Mbps'ye sabitlettim zaten 100Mbps veya altyapının desteklediği maximum hız benim için hikaye zaten.

Eki Görüntüle 1634799

Eki Görüntüle 1634800
Merhaba konunuzla ilgili değil ama GigaFiber kullanıcısıyım, 10 Aylık faturayı peşin ödemek benim açımdan kafamın rahat olması açısından baya iyi olur aslında, bu işlemi nereden nasıl yapıyoruz acaba, teşekkürler.

TurkNet'ten aradılar az önce. Fatura ödendiyse hizmet kısıtlama olmaz ödemezseniz olur dedi. TurkNet sitesindeki kesinti olacak bildirimin sistemsel bir hata olup takılı kalmıştır dedi. Taahhüt olmadığı için kafalarına göre fiyat arttırımı olması canımı sıkmıyor değil, taahhüt yok adi altında bu yola çıkıp fiyat sabitlemek için 10 aylık ücreti peşin veya 3 taksit ödeyin demeleri bir nevi taahhütte giriyor zaten. Yeniden bir zam gelirse 2 yıllık taahhüt yapıp sabit fiyat ödeme yoluna gideceğim.

Merhaba konunuzla ilgili değil ama GigaFiber kullanıcısıyım, 10 aylık faturayı peşin ödemek benim açımdan kafamın rahat olması açısından bayağı iyi olur aslında, bu işlemi nereden nasıl yapıyoruz acaba, teşekkürler.

Merhaba. Suresi doldu hocam 30 aralığa kadardı.

176EFE3E-7D92-491D-AA11-60E82059501C.jpeg

Vallahi ben altyapıma güveniyorum diye bu zamlarından kaçarak en ucuz firmaya geçtim. Ağustos'tan beri de kullanıyorum. Bir iki sorun dışında bir şey yaşamadım. İlk ay deneme amaçlı 1.5TB indirme yaptım bana mısın demedi. Gidip de niye 75-80 TL fazla vereyim aynı şey için. TurkNet'te de aynısını alıyordum, buna geçtim bunda da aynı. Kafam rahat.

Hangi ISS kullanıyorsunuz şu an hocam ping ne durumda?

TurkNet'ten aradılar az önce. Fatura ödendiyse hizmet kısıtlama olmaz ödemezseniz olur dedi. TurkNet sitesindeki kesinti olacak bildirimin sistemsel bir hata olup takılı kalmıştır dedi. Taahhüt olmadığı için kafalarına göre fiyat arttırımı olması canımı sıkmıyor değil, taahhüt yok adi altında bu yola çıkıp fiyat sabitlemek için 10 aylık ücreti peşin veya 3 taksit ödeyin demeleri bir nevi taahhütte giriyor zaten. Yeniden bir zam gelirse 2 yıllık taahhüt yapıp sabit fiyat ödeme yoluna gideceğim.
Millenocom kullanırken faturayı ödemeyi unutmuşum direk olarak hizmeti kesmişlerdi. Taahhüt olmayınca böyle eksi yanlarıda var .

Merhaba konunuzla ilgili değil ama GigaFiber kullanıcısıyım, 10 Aylık faturayı peşin ödemek benim açımdan kafamın rahat olması açısından baya iyi olur aslında, bu işlemi nereden nasıl yapıyoruz acaba, teşekkürler.
Bunu size mesaj olarak iletiliyor diye biliyorum. Bende eskiden Turknet kullanıyordum zam haberinden sonra sms olarak bildirmişlerdi. Müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Eğer superonline altyapınız varsa bence Millenicom'a geçin. Bende Turkcell Superonline kullanacaktım fakat taahhüt istediği için Millenicom'a geçtim
Hocam bu superonline altyapısı bizim mahalleye geldi, fiber kablolar döşediler yer altından henüz aktif olmadı millenicom bunlarla aynı altyapıyı mı kullanıyor? Ona göre geçiş yaparım.

Hocam bu superonline altyapısı bizim mahalleye geldi, fiber kablolar döşediler yer altından henüz aktif olmadı millenicom bunlarla aynı altyapıyı mı kullanıyor? Ona göre geçiş yaparım.
Bende sitesini ziyaret etmeden önce bilmiyordum. Sadece telekom altyapısından haberdardım fakat Superonline altyapısınada destek hizmet verdiğini görünce fiyattan dolayı tercih ettim. Yani evet hizmet veriyor.

Geri
Yukarı