TurkNet hız vaadi konusunda yalan söylüyor olabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım Türk Telekom kullanıyor ve 200 internet hızı var. Benim kullandığım firma ise TurkNet, 100-110 arası bir internet hızım var. Bana Türk Telekom'a geçmemi tavsiye ederek muhabbete başladık ve ona TurkNet'in altyapının izin verdiği hızı kullandırttığını, belki altyapısının 300-500 gibi hızları desteklediğini kontrol etmesini söyledim. Arkadaşım kontrol ettikten sonra TurkNet 100Mbps hız çıkardı ve aklımızda şu oluştu. TurkNet altyapının izin verdiği maksimum hızı kullandırtmıyor mu, yalan mı söylüyor? Türk Telekom'da paketli 200 hız alan bir kullanıcı TurkNet firmasında nasıl 100 alabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım Türk Telekom kullanıyor ve 200 internet hızı var. Benim kullandığım firma ise TurkNet, 100-110 arası bir internet hızım var. Bana Türk Telekom'a geçmemi tavsiye ederek muhabbete başladık ve ona TurkNet'in altyapının izin verdiği hızı kullandırttığını, belki altyapısının 300-500 gibi hızları desteklediğini kontrol etmesini söyledim. Arkadaşım kontrol ettikten sonra TurkNet 100Mbps hız çıkardı ve aklımızda şu oluştu. TurkNet altyapının izin verdiği maksimum hızı kullandırtmıyor mu, yalan mı söylüyor? Türk Telekom'da paketli 200 hız alan bir kullanıcı TurkNet firmasında nasıl 100 alabilir?
Çünkü TN'nin altyapısı TT'ye bağlı.
Sana ufak bir örnek vereyim.

TN'nin bana sağladığı maksimum hız bu.
1763100825066.png

Bu da TT'nin sağladığı maksimum hız. TN size en yüksek hızı veriyor yani, bir problem yok diye düşünüyorum.
1763100917861.png

Türk telekom altyapısı olduğu için daire kapısına kadar olan kapasiteye göre hız gösterir. Daire içindeki tesisat hızı düşürebiliyor. Ama doğru söylüyorlar hız konusunda.

Dosya Ekleri

• 8f1155ac084f33e5acde84af5a4a04db.png
    8f1155ac084f33e5acde84af5a4a04db.png
    253 KB · Görüntüleme: 12

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı