TurkNet Hızı 2 Mbps'e düşürdü

Gökhan Özer

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet bana VDSL 7 Mbps internet veriyordu, sürekli kopuyordu. Net'im snR margin 6 ve altına düşüyordu ve kimse ilgilenmiyordu. Tanıdığım bir Türk Telekom elemanı portumu değiştirdi ve hattım ADSL 2 oldu. 10 Mbps ve 8 snR margin değeri almaya başladım fakat 2 gün sonra hattım yeniden VDSL çevrildi ve hızım şu an 2 Mbps. Kimse de bir şey demiyor, ne yapabilirim?

Turknet buradan sorgulama yapıldığında 32 Mbps e kadar hizmet verebildiklerini söyler ve genelde de insanları tatmin eden bir hizmet sağlar. Teknik destek konusunda sıkıntılı olduğunu okuduklarımdan biliyorum çünkü benim hiç ihtiyacım olmadı. Aldığınız 7 Mbps hız kopmalar olmas da az bir değer. Modeminizi VDSL bir modemle değiştirin. Evinizdeki DSL kablonun eksiz yada en azından sağlam ve sorunsuz olduğundan emin olun. Çözüm olmuyorsa arıza kaydı oluşturun, canlarından bezdirene kadarda oluşturmaya devam edin.

Ben yıllardır, üstelik komşu ile ortak kullanıyorum, kurduğum sistem kaynaklı sorunlar dışında tek bir sorun yaşamadım. Ne sorun yaşadıysam donanım eksikliğinden yada kullanıcı hatasından yaşadım. Bu tabi ki on numara bir firma mutlaka geçin demek değil, bu benim şansımdı belki de. Fakat piyasa da ki diğer ISS lerin fahiş fiyatları ve verdikleri tarifleri görünce de delirmemek işten değil. 75 TL ile aldığım hizmet bu.
sfesefsfdfsefsfdfsefsdfs.jpg

@Zgrrs zaten vdsl modemim var hocam ona rağmen rezalet değerler telekomda çalısan tanıdığım var bugün kutudan ölçüm yapıcak o zaman belli olur gibi kablo v.s sıkıntılar

Turknet buradan sorgulama yapıldığında 32 Mbps e kadar hizmet verebildiklerini söyler ve genelde de insanları tatmin eden bir hizmet sağlar. Teknik destek konusunda sıkıntılı olduğunu okuduklarımdan biliyorum çünkü benim hiç ihtiyacım olmadı. Aldığınız 7 Mbps hız kopmalar olmas da az bir değer. Modeminizi VDSL bir modemle değiştirin. Evinizdeki DSL kablonun eksiz yada en azından sağlam ve sorunsuz olduğundan emin olun. Çözüm olmuyorsa arıza kaydı oluşturun, canlarından bezdirene kadarda oluşturmaya devam edin.
sıkıntı evet nedeni hem aşırı geç cevap veriyorlar hemde internetten konuşman gerekiyor internet gitse nasıl giriceksin türknet sitesine :D modemden anlayanlar türknete geçsin bir arıza olduğunda kendiniz yapmak zorundasınız (hızı cezbetiyor ama)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı