TurkNet hızı çok düşük

iCley17

Decapat
Epic vesaire 30 ile indiriyorum fibere göre yine az ama Steam'den indirirken şu an da 500 kb/s ile indiriyorum bu gidişle gerçekten iptal ettireceğim çok düşük bir hız. Değerlerim ise şöyle.

Dosya Ekleri

• 1705512388545.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 36
Hocam şaka mısınız? 2 aydır Türk Telekom'un rezil altyapısıyla uğraşıyorum 5Mbps internet kullanmaya çalışıyorum

Epic vesaire 30 ile indiriyorum fibere göre yine az ama Steam'den indirirken şu an da 500 kb/s ile indiriyorum bu gidişle gerçekten iptal ettireceğim çok düşük bir hız. Değerlerim ise şöyle.
Hocam değerlerde sorun yokki sorun uygulamalardadır

Hocam upload sorun yok zaten oyun indirirken MB'ye bile ulaşmıyor 200 olmasa da olur ama KB ile indiriyorum.

Onun internetinle ilgili olduğunu zannetmiyorum. Steam'le alaklı bir durumdur indirme bölgesini Ukrayna yapıp dener misin bir?

İndirme kısıtı olmadığına emin misin?
Bende netspeed de çok sorun yaşadığım için birkaç gün önce Turknete geçtim. Her ikisinde de dalgalanmalar, sık kopmalar yaşıyorum. Yağmurdan çıktık yine yağmur. Hız desen yine vasat. Evet cevaplar aynı. Bizde sıkıntı yok. Bizim dışımızda heryer de sorun olabilir. Sorun onlarda olsa bile kayıtsız şartsız inkar siyaseti. Stalink geldiğinde (Türk ahlakına kapılıp ahlaksız olmazsa ve iş ortağının gazına gelmezse - ki gelir -) ne kadar olursa olsun Stalink e gerçeğim. Kendi kendini kazıklayan Türke kazandıracağıma elin yabancısına kazandırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…