Turknet İç Tesisat Arızası

ErsinK.

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2015
Mesajlar
166
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir süredir evimde internet yoktu. DSL ışığım yanmıyordu. Hatlarda sıkıntı olduğunu söylediler, atlak bağlantı var dediler. Gelip düzelttiler ve bir daha olmayacak dediler. Aynı sorunu tekrar yaşadım ve bugün Turknet Müşteri Hizmetlerinden aradılar. İnternetinizi iptal edelim diyorlar.

Merhaba Ersin Bey, Arıza kaydınız iç tesisat olarak sonuçlanmıştır. Arızanızın giderilebilmesi için bazı noktaları kontrol ettirmelisiniz. Bu noktalar ; · Ankastre kutusu ve bağlantı kabloları · Bina içinden geçen telefon kablosu · Duvarda bulunan prizler · Daire içi bağlantı kabloları · Splitter cihazı, · Bilgisayar ve Modem bağlantıları Saygılarımızla.

Diye bir mesaj geldi. İç tesisata gelip bakın diyorum biz sorumlu değiliz diyorlar. Elektrikçi çağırın diyorlar. Bu kadar noktanın hepsini nasıl kontrol edeceğim? Binadaki herkes sorunsuz internetini kullanıyor. Acaba Turknet mi sıkıntı çıkarıyor yoksa bir sorun var mı?
 
Doğru diyorlar. Bu işten anlamıyorsanız işinin ehli bir usta çağırın. Bina ankastresinden başlayarak modeminize kadar bağlantınızı kontrol etsin. Gerekirse ankastreniz ile modeminiz arasındaki kabloyu cat6 kablo ile değiştirsin.
 
Büyük ihtimal tekel olan firma saha dolabından ölçüm yaptı ve işler yolunda dedi, kimse gelip bina girişinden veya evden ölçüm yapmadı.

TurkNet'in en sevmediğim yönü bu iç tesisat olayı, iç tesisatını yenilemesine rağmen hala ısrarla iç tesisatınızı yenileyin diyen bir kurum. TurkNet bünyesinde ne sık şikayete yol açan sorun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı