TurkNet için hem fiber hem VDSL modem önerisi

Shalashaskaa861

Hectopat
100Mbps download.
8 Mbps upload.
600 TL civarı bütçem var duruma göre 800'e kadar çıkabilir. Bulunduğum binada altyapı kötü hat gürültüsü fazla, arada internette yavaşlamalar kopmalar olabiliyor.
Aklımda Keenetic Extra DSL vardı ama okuduğuma gör-e SNR margin yapılandırması mevcut değilmiş ve de yük altında fazla ısınıyormuş.

TurkNet'in verdiği modem gayet yeterli gigabit destekliyor. 750 lira civarında. Model ZyXEL VMG3625-T50B. Hat gürültüsü fazla olması iyi bir şey.

TurkNet'in verdiği modem gayet yeterli gigabit destekliyor. 750 lira civarında. Model ZyXEL VMG3625-T50b. Hat gürültüsü fazla olması iyi bir şey.

Belirttiğin modemi veriyorsa gayet iyi okuduğuma göre herkese aynı modemi vermiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Hat değerlerini at. Ne yanlış bakalım.
internetim arızalı 15mbps download civarı alıyorum şuan da

Dosya Ekleri

• sfsdfdsfdsfd.PNG
    sfsdfdsfdsfd.PNG
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
Dostum hat zayıflaman çok yüksek yeni modem alsan bile fark etmeyecek. Bina içi tesisatı yenilemen lazım.

Ekipleri bekliyorum 1 hafta öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu pazartesiden beri gidip hızım düşüyor geliyor (komşularda herhangi bir sorun yok) bina içi tesisatı kullandığım sağlayıcı yeniliyor mu yoksa kendimiz mi yeniliyoruz ortalama ne kadar tutar 2. kattayım bir bilgin varsa.

Hiç bilgim yok. Ama yenilenmesi şart elektrikçiler falan yapabilir ya da firmayla konuşmanız lazım onlar daha iyi bilir.

1 haftada 4 5 defa arıza kaydı oluşturdum sürekli ekiplerimize iletildi diyor ama ne gelen var ne giden hayırlısıyla gelirlerse sorunu anlayacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı