TurkNet ile Twitch yayınlarında drop oluşuyor

Yasin KARATEKE

Kilopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde TurkNet üzerinden internet kullanmaya başladım. Fakat aşağıdaki hız değerlerine rağmen Twitch'de yayın açarken 4000-4500 bit vermeme rağmen yayınlarda drop oluşuyor. 3000-3500 bit yayın da denedim. Ya çok fazla drop oluşuyor ya da yayınlar çamur gibi gözüküyor. Acaba Speedtest verileri bizleri yanıltıyor olabilir mi? Günün her saatinde denedim. Firma ile iletişime geçiyorum fakat kendileri hız değerleriniz normal deyip geçiştirdi bizleri. Daha önce bu tarz sorun yaşayıp soruna ulaşmış varsa diye sizlerin de fikrini almak istedim.
speedtest.net hız testi sonuçları.

speedtest.jpg

TurkNet kendi internet sitesinde yapılmış hız testi sonuçları.

turknet.jpg

Twitch bandwidth test sonuçları.

twitch.jpg

Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde TurkNet üzerinden internet kullanmaya başladım. Fakat aşağıdaki hız değerlerine rağmen Twitch'de yayın açarken 4000-4500 bit vermeme rağmen yayınlarda drop oluşuyor. 3000-3500 bit yayın da denedim. Ya çok fazla drop oluşuyor ya da yayınlar çamur gibi gözüküyor. Acaba Speedtest verileri bizleri yanıltıyor olabilir mi? Günün her saatinde denedim. Firma ile iletişime geçiyorum fakat kendileri hız değerleriniz normal deyip geçiştirdi bizleri. Daha önce bu tarz sorun yaşayıp soruna ulaşmış varsa diye sizlerin de fikrini almak istedim.
speedtest.net hız testi sonuçları.

Eki Görüntüle 1702561

TurkNet kendi internet sitesinde yapılmış hız testi sonuçları.

Eki Görüntüle 1702562

Twitch bandwidth test sonuçları.

Eki Görüntüle 1702563
Merhaba, konuyla ilgili açılan destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?

Merhaba, hat değerlerinizde sorun tespit edilmedi. Aynı durumu yaşadığınız zaman kablolu bir şekilde 3 adet hız testi 15-20 dakika aralıklarla yapıp ekran görsellerini kayıt üzerinden paylaşmanızı rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı