TurkNet ile yayında 6000 bitrate verildiği zaman yayın kötü oluyor

Hexedas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım modem kablo ile bağlantılı. OBS ayarlarım sistemime ve internetime göre ayarlandı fakat Kick, Twitch gibi platformlarda 5000-6000 bitrate verdiğimde uploadım çakılıyor droplar yaşanıyor. Alt yapım 95-20 destekliyor fakat ben stabil olması için 75-15 alıyordum. Tam gelen upload 13 Mbps olduğu halde bitrate çakılıyordu ve bu sorun üzerine TurkNet ile iletişim kurup 75-20'e çektirdim. Tam upload verilmesi halinde sinyal sorunu olabileceği söylendi ve 75-10 denendi işe yaramadı. Tekrar 75-20 çekildi. Şu anki sorunum ise uploadım'a QoS ayarı ile sınır koymazsam çöküyor Speedtest'te upload değeri bile hata veriyor. QoS ile 16'a sabitlediğimde ise yine Speedtest'te 9.84 Mbps alıyorum. Modemim yeni alındı ve TP-Link Archer VR400 V3 modelini kullanıyorum. Upload'da sınır olması ve bu değerler ile bitrate çakılması, drop yaşamam neden olabilir? Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Güncelleme: QoS sınırlama ayarı upload: 15 mb download: 58 sınırı vererek açarsam testte 54-12 alıyorum
QoS sınırlaması kapatırsam 65-7 alıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_19.png
    Screenshot_19.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri