TurkNET internet bağlar mı?

Arkadaşlar peki bir şey daha sormak istiyorum. Ben şimdi Türk Telekom taahhüdümü TürkNet bağlanacağı esnada iptal ettirmeyeceğim için Telekom hattım aktif olacak hâlâ. Bu sıkıntı çıkarır mı? Çıkarmazsa diyelim ki TurkNet'te bir sıkıntı oldu, bağlantı yapamadılar. TurkNet ekibine tekrardan önceki internetimin bağlantısını yaptırabilir miyim?
 
TurkNet başvuru yaptıktan sonra onlar otomatik olarak taahhüt bitince aktif ediyorlar sizin bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.
 
Ben Bursadayım şube dediğim, arıyorsun sana eleman gönderiyorlar Türkiye'de 27 şehirde hizmetleri varmış ona bir göz atabilirsin.
Benim bildiğim bağlantı için Turk Telekom elemanları geliyor. O gelen elemanda Turk Telekom elemanıdır yani. TurkNet'in öyle bir hizmeti yok onu demek istedim.
Benim taahhütüm 9 Aralık'ta bitecek. Onlar 9 Aralık'tan önce kurulum yapmaya geldiklerinde ben 9 Aralık'a kadar internetsiz mi kalacağım?
Eğer aktif bir hattınız var ise kuruluma gerek yok. Taahhüt bitince otomatik olarak geçmesi gerekir normal şartlar altında. Ama bu süreç uzayabiliyor maalesef.
 
Benim bildiğim bağlantı için Türk Telekom elemanları geliyor. O gelen elemanda Türk Telekom elemanıdır yani. TürkNet'in öyle bir hizmeti yok onu demek istedim.

Aynen Türk Telekom elemanıydı gelen kişi yanlış anlamışım dediğini bir de TürkNet zaten Türk Telekom'un mu altyapısını kullanıyormuş öyle bir şey vardı bizde bir sorun olmuştu TürkNet'i arayınca Türk Telekom'a bağlamıştı Türk Telekom'un müşteri hizmeti bizimle hiç ilgilenmedi birkaç gün sonra Türk Telekom'u tekrar aradık paket fiyatlarını falan sorduk, öyle bir ilgilendiler ki...

Böyle bir anımda olmuştu, paylaşıyım dedim.
 
ADSL ve VDSL de maalesef Turk Telekom'a muhtacız. Altyapı onların elinde yani. Hangi ISS başvurursan başvur alacağın hizmet ADSL veya VDSL ile Turk Telekom altyapısını kullanıyor.
 
ADSL ve VDSL de maalesef Turk Telekom'a muhtacız. Altyapı onların elinde yani. Hangi ISS başvurursan başvur alacağın hizmet ADSL veya VDSL ile Turk Telekom altyapısını kullanıyor.
Evet ama dediğim gibi, ben saçma tarifeleri yüzünden geçmeyi düşünüyorum. Ev telefonu ve internetin taahhüdü bitti, TurkNet'te de ev telefonsuz tarife varmış, ona geçeyim dedim.
 

Geri
Yukarı