TurkNet İnternet hızı değişikliği yapma

UzmanAGA

Yoctopat
Katılım
20 Ekim 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, mahalledeki santral evimin önüne geldi şu an TurkNet 35Mbps paketi kullanıyorum ama değerlerime baktığımda (eklediğim) 100 Mbps rahatlıkla alabilceğimi düşünüyorum TurkNet'te ise geçebileceğim paket gözükmüyor ve altyapı Max 35 Mbps desteklediği söyleniyor sizce ne yapmalıyım farkı ISS geçsem 100 Mbps alabilir miyim?
 

Dosya Ekleri

  • turknetdestek.png
    turknetdestek.png
    85,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzelmiş değerleriniz. Geçenlerde kendim yaptım oradan biliyorum. Online işlemlerden paket değişikliği dedim. 30 saniye sonra aynı paraya 100 Megabit keyfi. Ben de şaşırdım çok hızlı oldu.
 
Son düzenleme:
Hocam gözükmüyorsa ticket atın. TurkNet paket yükseltmeyi ticket yardımıyla da yapıyor. Geçmişte 75 mbps paketimi aynı fiyat diye 100 yükseltmelerini ne hız alıyorsam maksimum hızı almak istediğimi söylediğimde kabul edip yükseltmişlerdi. Sizde yapabilirsiniz.
 
Teşekkürler destekleriniz için şimdi ticket oluşturdum çünkü geçebileceğim paket gözükmüyor santral yeni değişti 1 hafta falan oldu sanırım sisteme geçmediler. Altyapı sorguladığımda da zaten 35 mbps gösteriyor yine. Cansınız ♥
 

Geri
Yukarı