TurkNet internet hızını düşürdü

Makaleler
1
Merhaba, geçenlerde bir TurkNet destek talebi açtım paketim 75 Mbps idi ve kontrol ettiğimde modeme 78 Mbps geliyordu. Anlık hız ise 60 Mbps idi ve bana her bir artış artı sağlar çünkü evde çokça cihaz var internete bağlanan. Ayrıyeten upload hızı da muazzam önem taşıyor, 15 Mbps upload alırken bir anda paket düşürdükleri için 8 Mbps almaya başladım. Yani eldekinden de oldum, kaldı ki hat değerleri de sağlam gözüküyor, bu hat güncelleme talebimi neredeyse reddedip üstüne paketimi düşürmelerini gerektirecek hiçbir şey göremiyorum. Aşağıya ekledim hat değerlerini, sizce bu karar doğru mu? Tekrar yazıp güncelleme istemeli miyim?
Bir başka konuda şöyle bir şey gördüm, yaşlı bilgisiz muamelesi çekiyorlar denmiş ve evet eskiden düzgünken bu şekilde muamele gösteriyorlar artık destek kısmında bütün taleplerime. Önceden böyle değildi. Ne yapmalıyım?

1750068703534.png

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet sitesinde paketinin düştüğü gözüküyor mu? Yoksa aynı paket ile devam ederken aldığın değerler mi düştü? Bulunduğun bölgede internet kullanan sayısı arttıkça bile hız düşüşü olabiliyor çünkü.

TurkNet sitesinde paketinin düştüğü gözüküyor mu? Yoksa aynı paket ile devam ederken aldığın değerler mi düştü? Bulunduğun bölgede internet kullanan sayısı arttıkça bile hız düşüşü olabiliyor çünkü.
Vaktinde yoğunluk yokken 130 görüyordum VDSL ile, şimdi en yoğun olduğu vakit olduğunu biliyorum ve yine de görüldüğü üzere 78 modeme ulaşan. Paketi kontrol edemiyorum şu anda ama en son baktığımda 75 Mbps paketteydim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı