AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 13 Ekim 2021 #11 @OSAYİSAMUEL Sorun ne kaynaklıymış? Ayrıca pingler de düşüş oldu mu?
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #12 AKINCILAR dedi: @OSAYİSAMUEL Sorun ne kaynaklıymış? Ayrıca pingler de düşüş oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun ne kaynaklı bilmiyorum. Türknet aradı ve sorunun düzeltildiğini söylediler. Pingimde düşüş var speedtest'te 6 ping alıyordum. Şuan 3 4 arası gidiyor. Çoğunlukla 3 ama.
AKINCILAR dedi: @OSAYİSAMUEL Sorun ne kaynaklıymış? Ayrıca pingler de düşüş oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun ne kaynaklı bilmiyorum. Türknet aradı ve sorunun düzeltildiğini söylediler. Pingimde düşüş var speedtest'te 6 ping alıyordum. Şuan 3 4 arası gidiyor. Çoğunlukla 3 ama.
S spondylus Hectopat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #13 Selam, bende de aynı şekilde hata veriyor. Problemi nasıl çözdünüz? Teşekkürler