TurkNet kuryesi gelmiyor

ben patrix

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
1.414
Makaleler
1
Çözümler
7
@500498 merhabalar, kuryenin normalde 2 gün içerisinde belgeleri getirmesi lazım lakin dün sözde bizi aramış ve ulaşamamış. Bakıyorum aramalara, hiç kimse yok. Her neyse, bu sefer dedim yarın gelir, bugün de yok. Yani ben bir an önce TurkNet'li olayım diyorum, direkt soğumaya başlıyorum. Gelmek istemiyorsa söyleyebilir :)
 
Geçen yıl aynı olayı yaşadım. Tam 20 gün kurye bekledim. Gelmeyince iptalini istedim farklı bir ISS den internet aldım ertesi gün gelmişlerdi kuruluma. Sonrasında gelmeyen kuryenin faturasını kesmişler bana.🙂 BTK ya yaptığım şikayet neticesinde fatura iptal olmuştu.
 
Aynı problemi biz de yaşadık. Şakasız yaklaşık olarak 1 ay bekledik. Daha sonra TTNET taahhütümüz bittiğinden dolayı internetsiz kalmamak için TurkNet'e geçişimizi iptal edip TTNET taahhütünü yeniledik. Daha sonra da birkaç gün ara ile 6-7 kez arayıp TurkNet'ten memnun kaldınız mı diye sordular. Geçmediğimizi her seferinde söylememize rağmen :)
 
@500498 Hocam sanırsam bir kargo sorunu var bunu iletmeniz bence çok çok iyi olur.
 
Ya bir de aradık diyor ona çıldırıyorum ben 1 ay sözleşmemin kalmasına rağmen geçmek istiyorum adamlar herhalde benim iyiliğimi düşünüyor ilginç :/
 

Yeni konular

Geri
Yukarı