TurkNet mi, Superonline mı?

swindlerangel

Decapat
Daha fazla  
Şu an da TurkNet'in 100 Mbps tarifesini kullanıyorum hiçbir zaman ping almadım veya kesinti olmadı fazlasıyla memnunum fakat Turkcell Superonline'dan 1000 Mbps indirimli teklif aldım. Evet normalde 10 katı hız direk geçmeliyim ama arkadaşım Superonline 100 Mbps aldı ve hiç memnun kalmadı, çok fazla pingi oluyor ve interneti kesiliyor. Sizce 1000 Mbps'te böyle bir şey yaşar mıyım?

Şu an da TurkNet'in 100 Mbps tarifesini kullanıyorum hiçbir zaman ping almadım veya kesinti olmadı fazlasıyla memnunum fakat Turkcell Superonline'dan 1000 Mbps indirimli teklif aldım. Evet normalde 10 katı hız direk geçmeliyim ama arkadaşım Superonline 100 Mbps aldı ve hiç memnun kalmadı, çok fazla pingi oluyor ve interneti kesiliyor. Sizce 1000 Mbps'te böyle bir şey yaşar mıyım?

100 devam ederim derseniz Netspeed öneririm.

Altyapıdan yapıya değişiyor ama değer gibi 1000 Mbps yeni altyapılardandır diye düşünüyorum emin değilim ama değer mi değer 1000 Mbps için.

Pek önermiyorum hocam. Turknet'ten biraz daha fazla para ödeyin başvuru verince 5 ay sonra GigaFiber gelebiliyor

Aldığınız indirimli fiyat ve şu an kullandığınız fiyat nedir?

250 TL Superonline 179 TL TurkNet.

100 devam ederim derseniz Netspeed öneririm.

Yok TurkNet'den fazlasıyla memnunum 100Mbps de.

Pek önermiyorum hocam. TurkNet'ten biraz daha fazla para ödeyin başvuru verince 5 ay sonra GigaFiber gelebiliyor.

GigaFiber gelse düşünmeden GigaFiber geçerim başvuru nasıl yapacağım.

Bölgenizde SüperOnline FİBER kullanan varmı? Varsa biraz soruşturun. Eğer ki kullananlar mumnunsa tabi neden geçmeyesiniz. Gayet güzel 1Gbit internet.

Geri
Yukarı