Çözüldü TurkNet Mobil Operatörü Olacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu Videoda açıklama yapıyorlar, evet, böyle bir planları var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sanırım yol haritalarına dahildi bu olay fakat mevcut ekonomik koşullarda mobil operatör açmak demek ekstra iş gücü yoğunluğu ve maliyet demek. En azından ekonomi stabilleşmeye başlayınca bu atılımı yapmaların bekliyorum.
 
Az önce burada başka birisinin attığı konu hakkında bir video vardı neden kaldırıldı? Bulamadım şuan onu.
Çünkü o video bizim videodan sonra çekilip click bait bir başlıkla sanki ilk kez orada açıklanmış gibi lanse edildi. Oysaki bu soruyu ilk ben sordum ve cevap aldım.
 
Son düzenleme:
Çünkü o video bizim videodan sonra çekilip Click bait bir başlıkla sanki ilk kez orada açıklanmış gibi lanse edildi. Oysaki bu soruyu ilk ben sordum ve cevap aldım.

Konu sahibine bilgi olsun diye atmıştım ama ilk sizin böyle bir video çektiğinizi bilmiyordum Kusura Bakmayınız.

@RecepBaltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet böyle bir şeye kalkışamaz. Çünkü bu internet gibi değil :) Öyle bir şeye kalkışmaları için diğer şirketlere ait baz istasyonlarını kullanmak zorunda kalır. Kendilerine ait baz istasyonlarını kurdurtmazlar :p Bu riski göze alamazlar. Hazır internet tarafında Telekom'un fiziksel ve genel olarak sunucularını kullanıp kar etmek varken neden büyük yatırım yaparak kendini riske atsın? Bu tür söylentiler hep bir reklam. Kendilerini geliştiren bir şirket olarak gösterme çabaları, hiç değişmediler 20 senedir aynı yöntem ile reklam yapıp duruyorlar. Bu kadar gösteriş yerine %10 kadar elle tutulur iş yapsalardı dünyanın en büyük şirketi olabilirdi mesela :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı