TurkNet nasıldır?

  • Konuyu başlatan vein
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 891
Kuzey kore devletinde yaşadığını hayal et ülkeden kaçmaya çalışıyorsun. Kaçamazsın değil mi? Aşılmaz bir duvar var. Evet doğru. TurkNet müşteri hizmetlerindesin. Hızlar altyapına göre değişir. Güzel bir modem ile güzel hızlar alabilirsiniz. Ping değerleri düşük diye biliyorum. Gece 2 arası arada internet gidiyor. Onun dışında bir sorunu yok.
 
85TL'ye 100Mbps paket kampanyası vardi eve internet baglatmam gerekiyordu malum uzaktan eğitim ilk başta bir korkarak bağlattım ki korkmamda haklıymışım ilk 1 hafta internet kopmaları ile uğraştım yanlış hatırlamıyorsam 3 4 kez servis geldi en sonunda ne yaptılarsa düzelttiler 1 hafta sonunda TurkNet iyi ki bağlatmışım dedim 100Mbps'nin 98Mbps'ye kadar veriyor. Kablolu olarak Hitman 2'yi indirdim geçen gün 65GB gibi bir şeydi 1 saatten kısa sürdü şu anlık memnunum. Altyapınız var ise düşünülebilir.
 
Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum, toplasan 3 kere internetim gitmiştir. Geçenlerde taşındım, ona rağmen hala aynı performanstayım. 108 TL taşıma ücreti almaları pek garip olsa da memnunum. 85/6 alıyorum, indirme hızım 11.6 MB/s.
 
Bu internet kopmalarının sebebi altyapımın herhalde 5GHz desteklemediği için olduğunu modemimde 5GHz modunu sonradan kapatmam gerektiğini söylediler bende yaptım dediğim gibi şu anlık hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
 
Kanka mükemmel hizmet mükemmel kalite. Arıza yaşandığı anda uygulamadan bildiriyorsun hemen çözmeye geliyorlar. TXH11YO41ltt koduyla üye olursan 1'er ay bedava kullanırız. Hız testimi ve ping değerlerimi de paylaşıyorum. My nPerf result - Your result (3314230167592247) - nPerf.com sormak danışmak istediğin bir şey olursa etiketlemen yeterli. Ben başvurduktan 23 saat sonra evime internet bağlanmıştı. Yeni kurulum yaptırdım başka ISS'den geçiş yapmadım.
 
4 yıldır kullanıyorum. 1 kere müşteri hizmetlerine işim düştü, keşke düşmeseydi ulaşmak mümkün değil. Yazışmayla sorunum çözüldü. Ama onun dışında internet ve telefon hizmetinden çok memnunum. Ne vadediyorlarsa onu aldım. Faturalardada asla ters bir durum yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı