TurkNet neden tercih edilmez?

Kimse anlamıyor. Hiçbir firma sizin olmayan altyapınızda 100 Mbps stabil 5 pingli internet veremez. Olay tamamen altyapı. Altyapın yoksa yaptır, varsa tüm sağlayıcılar sana internet verir.
 
Şu adrese git. Adres bilgilerini gir. Eğer Fibernet yazıyorsa FTTB (binaya kadar fiber) veya FTTH (daireye kadar fiber) demek istiyor. Hipernet yazıyorsa FTTC veya FTTN demek istiyor. FTTH harici bunların hepsinde araya bakır kablo giriyor. FTTB'de ise durum biraz farklı. Bina girişinden Ethernet veya VDSL2 şeklinde gelebilir. Ethernet ile gelirse çok yüksek hızlara çıkabilirsiniz. VDSL (telefon hattı) ile gelirse 100mbps download üzerine çıkamazsınız.

ÖZET: FTTH gerçek fiberdir. FTTB-ETH, FTTH'dan sonra en iyi altyapıdır.

Eki Görüntüle 959759
Hocam seçiyorum sorguluyorum dönüyor dönüyor sonuç yok. Farklı adres denedim yine aynı yahu.
 
Şu adrese git. Adres bilgilerini gir. Eğer fibernet yazıyorsa FTTB (binaya kadar fiber) veya FTTH (daireye kadar fiber) demek istiyor. HiperNet yazıyorsa FTTC veya FTTN demek istiyor. FTTH harici bunların hepsinde araya bakır kablo giriyor. FTTB'de ise durum biraz farklı. Bina girişinden Ethernet veya VDSL2 şeklinde gelebilir. Ethernet ile gelirse çok yüksek hızlara çıkabilirsiniz. VDSL (telefon hattı) ile gelirse 100Mbps download üzerine çıkamazsınız.

Özet: FTTH gerçek fiberdir. FTTB-ETH, FTTH'dan sonra en iyi altyapıdır.

Eki Görüntüle 959759

Çalıştı ancak ortalama bir altyapım var sanırım. Sence TurkNet'e geçmeli miyim? 35-6 internete 130TL ödüyoruz 75-6 alıp 95TL vermek istiyoruz.

1617696624838.png
 

Geri
Yukarı