TurkNet neden tercih edilmez?

TurkNet'i yaklaşık 3-4 ay kullandım sorgulama yaptığımda bana vadettikleri hız 35 mpbsydi. Bağlatınca gördüm ki hızım 12-16 arasında geziyor neden böyle olduğunu sorduğumda ise kutuya uzaksınız bu sebeple 16'dan fazlasını veremiyoruz diye saçma sapan bir bahane buldular. Türk Telekom'u aradım böyle böyle bir durum var dedim. İsterseniz 35 Mbps'yi size sağlayabiliriz dediler ve eve bile gelmeden 35 Mbps internetimi kullanmaya başladım yaklaşık 7 aydır kullanıyorum çok absürt bir sıkıntıyla karşılaşmadım. TurkNet'i hiç kimseye önermiyorum. Fenomenlere para veren iyi davranan ama normal müşterinin sorununu çözmekten aciz bir şirket.
 
Herkese selamlar.

8 ay TurkNet kullanmış biri olarak, bu tabloyu tamamen doğru buluyorum.

Eki Görüntüle 959764

Hocam internetim acayip düzgündü ve 35 Mbps internet aldım 6 ay boyunca. Sonra işte bir gün 100 GB'lık GTA V indiriyim dedim.
Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Destek her şeyi değiştir diyor ki değiştirdim.
Hayır kotalı olsa ayın sonunda internet normale döner. 1 sene geçti hala 16 Mbps de sınırlı.

Bu konuyu o ilk 6 ay görseydim bende atardım kızgını :D.
 
Bende 10 gün sonra geçeceğim alt yapım şu an Türk Telekom ancak fiber hattımı buraya TurkNet döşedi yani kendi hattı var şu an 100 MB liğe geçeceğim şu an TTNET'ten 16MB download 5 MB upload alıyorum ve kesintisiz alt yapım iyi olduğundan TurkNet'i deneyeceğim fiber i 85'e veriyor adamlar.
 

Geri
Yukarı