TurkNet neye göre GigaFiber getiriyor?

Sinan5356

Centipat
Daha fazla  
Mahallemdeki çoğu binaya geldi GigaFiber hatta bir tane 50 yıllık binaya da geldi onun dışında eski oturduğumuz yere de geldi fakat şu anki binamıza gelmedi nedense. TurkNet'e birkaç kere yazdım fakat bir sonuç çıkmadı. Neye göre GigaFiber getiriyorlar?

Mahallemdeki çoğu binaya geldi GigaFiber hatta bir tane 50 yıllık binaya da geldi onun dışında eski oturduğumuz yere de geldi fakat şu anki binamıza gelmedi nedense. TurkNet'e birkaç kere yazdım fakat bir sonuç çıkmadı. Neye göre GigaFiber getiriyorlar?

Bunu bende merak ediyorum. Konuyu takibe aldım. Bir yerde okumuştum bir sitede 20-30 kişi GigaFiber için ortak imza kampanyası başlatmıştı. Firma bu kampanyayı ciddiye alıp burada talep var deyip GigaFiber altyapı kurmuştu. Buna benzer bir şekilde olabilir.

Keyfinin kahyasına göre bence. Bana da cevap vermediler.

Hocam dediğim 50 yıllık binada 3 daire var biri boş biri de TurkNet kullanmıyor diğeri ne kullanıyor bilmiyorum fakat oraya getirip diğer yerlere getirmemeleri çok garip.

Hocam dediğim 50 yıllık binada 3 daire var biri boş biri de TurkNet kullanmıyor diğeri ne kullanıyor bilmiyorum fakat oraya getirip diğer yerlere getirmemeleri çok garip.

Yan binaysa eğer kendi adına o boş adrese ver kablolama ve kurulumu kendi tarafına yaptırsan olmaz mı acaba? Bu altyapı olayı tamamen saçmalık gibi benim yan tarafımdaki 100Mbit alırken ben sözde 67 Max alabiliyorum ama kullandığım 75 civarı :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı