LatifSC
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba. Biliyorsunuz TurkNet geçen gün hacklendi. Bu olaydan sonra her gece internetim kesilmeye başladı. Bu konuyu yazarken de kesildi (~00.48). Ancak TurkNet Pazar günü gönderdiği ekibin sorunu çözdüğünü söylemişti. İnternetin bağlı gözüküp sürekli internetin kesildiğini ve herhangi bir istek atmadan bağlantı hatası aldığımı söyleyerek kayıt açmıştım. Daha sonra aradılar. Altyapımda sorun olduğunu Türk Telekom'a ilettiklerini ilgileneceklerini söylediler. Ben de daha yeni hacklendiniz başka insanlar da böyle sorunlar yaşıyormuş verileri geçtim internet kontrolünüz bile küçücük çocuğun elinde deyince hemen iletelim bugün halledecekler dedi ve buna cevap vermeye çekinerek tekrar altyapımda sorun olmasından kaynaklı olduğunu iletti. Bu durumdan şikayetimi belirttim sadece. Üstünde durmayıp kapattım. Aynı gün gelip altyapınızdaki sorun düzeldi dediler. Ama gün içi internet zaten geliyordu. Pazar gecesi internet gitmedi benim kullandığım kadarıyla ama sabah kalktığımda modem niyetine kullandığım routerımın internet ışığı kırmızıya dönmüş. Yine de internet veriyordu.
Şu an bu gece de internet kesildi. Bu çoğunlukla benzer saatlerde oluyor. 00.45 gibi ya bazı sitelere bağlantı kurulmuyor sonrasında komple kesiliyor veya bu saatlerde direkt internet kesiliyor. Demek ki buradaki suçlu altyapı değil. Bu sorunun tesadüfen hacklenme olayından sonra olduğunu düşünmüyorum. Safari'de aldığım hata anında dönüyor bu olay olduğu zaman. En ufak bir istek/bağlantı olmuyor.
Hatta bağlı olarak göründüğümü ama bağlanamadığımı söylediğim halde bana sürekli hattımın normal olup internete bağlı olduğumu gördüklerini söyleyip duruyorlar (telefon görüşmeleri dahil). Bunu zaten ben de görüyorum. Sorunun çözüldüğünü söylüyorlar ama hiçbir şey değişmiyor. Bir işlem yaptıkları da şüpheli.
Şu an bu gece de internet kesildi. Bu çoğunlukla benzer saatlerde oluyor. 00.45 gibi ya bazı sitelere bağlantı kurulmuyor sonrasında komple kesiliyor veya bu saatlerde direkt internet kesiliyor. Demek ki buradaki suçlu altyapı değil. Bu sorunun tesadüfen hacklenme olayından sonra olduğunu düşünmüyorum. Safari'de aldığım hata anında dönüyor bu olay olduğu zaman. En ufak bir istek/bağlantı olmuyor.
Hatta bağlı olarak göründüğümü ama bağlanamadığımı söylediğim halde bana sürekli hattımın normal olup internete bağlı olduğumu gördüklerini söyleyip duruyorlar (telefon görüşmeleri dahil). Bunu zaten ben de görüyorum. Sorunun çözüldüğünü söylüyorlar ama hiçbir şey değişmiyor. Bir işlem yaptıkları da şüpheli.
Dosya Ekleri
-
photo_2025-03-18_23-25-25.jpg106,9 KB · Görüntüleme: 11
-
photo_2025-03-18_23-25-26 (2).jpg74,8 KB · Görüntüleme: 11
-
photo_2025-03-18_23-25-26.jpg100,5 KB · Görüntüleme: 9
-
photo_2025-03-18_23-25-27.jpg49 KB · Görüntüleme: 12
-
Ekran Görüntüsü (10).png659,9 KB · Görüntüleme: 15
-