alizer01
Decapat
Daha fazla
TurkNet'e geçiş yaptım yaklaşık 2 hafta olacak binaya geldiler ve mesaj gönderdiler, elektrikçiden yardım alın tesisat sorununuz var dediler, ya kardeşim tesisat sorunu ne? Ne yapmam gerek elektrikçiye ne söylemem gerek ne sinir bozucu bir bilgi vermektir bu? Aradım elektrikçiyi dedim abi TurkNet'e geçtim elektrikçiden tesisat sorununda yardım iste dediler dedim adam kablo çekilecek galiba dedi geldi fiber kablo çektirdm 8 kattan zemin kata, bugün birisi geldi bu fiber dedi bakır demişlerdi diyor sonra TurkNet ekibi gelmiş fiber altyapı yok yeni kablo çektirin diyor hahah yıllardır VDSL kullanıyorum Türk Telekom sağ olsun arada keyfine göre hızımı 40Mbps hıza çıkarıp düşürüyordu her neyse benim altyapım Türk Telekom'un altyapısı ve TurkNet'in altyapısı ile aynı değil mi? Bunlar ne diye beni masrafa sokuyor ve zamanımı çalıyor? Bu konuda bilgisi olan bu sorunu yaşamış olan yok mu? Şahsen müşteri hizmetleri çok ilgisiz mesaj ile bir şey söylüyorlar onu da karşı tarafa düzgün açıklayamıyorlar.