TurkNet VDSL'den GigaFiber'e geçiş süreci ve GigaFiber testleri

Bana upload yaparken oluşan jitter fazla geldi. Şu testi yapar mısınız?

Yanlış bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum, neden? Tuknet Türkiye de kendi altyapısını kullandığı bölge sayısı çok az. Yani neredeyse GigaFiber dışında ki tüm hizmetlerini Türk Telekom üzerinden veriyor. Yaşanan kopma, drop vb. tüm hataların Türk Telekom kaynaklı olduğu konusunda hemfikir olalım. 3 senedir VDSL hizmeti alıyorum TurkNet'ten ve bana hizmeti Türk Telekom altyapısından veriyor. 3 sene boyunca 2-3 defa sorun yaşadım onda da tüm sorunlar Türk Telekom kaynaklı olup beni muhatap etmeden her adımı kendileri takip etti ve ekipleri yönlendirdi. Burada şunu söyleyen arkadaşlar da olacak, zaten anlaşmalı olduğunu firma sizi muhatap etmez kendisi ilgilenir şeklinde. Buna katılmıyorum çünkü Vodafone ve Superonline da Türk telefom altyapısı üzerinden 2 farklı bölgede hizmet aldım ve her sorunda beni başlarından savmak adına Türk Telekom ile iletişime geçin şeklinde yönlendirdiler. Bildiğiniz mekik dokudum. TurkNet en azından benim bulunduğum il/ilçe de anlık çağrı hizmeti kullanmadan müşteriye en hızlı sonucu veren firmadır. Diğer firmalarda insanla muhatap olunca ne oluyor? Kaydınızı açtım ekiplerimizi yönlendirdim, ee sonra? TurkNet aynısını yapıyor ama sonuca hızlı ulaşıyor. Verdiğim bilgilerin tamamı tecrübelerime dayanıyor. Amacım firma karalamak değil. Para veriyorsam ne eksik ne fazla sadece karşılığını beklerim. Tüketici olarak hakkım budur.

Evet dediklerinize katılıyorum ve şöyle ekleme yapayım kendi yaşadığım sorun bakımından bazı yerlerde yetersiz gördüm TurkNet'i misal modem ile sorun çıkmıştı Wi-Fi ile bağlanıtda sayfalar falan geç açılıyordu destek kaydı açtım ancak çözümlenemedi çünkü müşteri temsilcisi bilgisi yetersizdi buna benzer birkaç olay daha yaşadım ancak bu değilki TurkNet'te herkes işi bilmiyor. İşi bilen kişilerde var ancak daha fazla kişi gerektiğini dünüşüyorum teknik ekipe ve müşteri temsilcilerine daha çok bilgi verilmeli Türk Telekom kaynaklı bütün sorunlarda TurkNet Türk Telekom'a sorup bilgi alıp hızlıca dönüş yapıp sorunu çözüyorlardı ancak dediğim gibi teknik ekipte eksiklikleri var ki normal olarak çok köklü bir internet sağlayıcısı değil Türk Telekom turckelle nazaran ama çok hızlı şekilde kendilerini geliştiriyorlar. Ben 1,5-2 yıldır kullanıyorum çok memnunum umarım böylede devam ederler.

Seyitnizam mahallesi.

GigaFiber istiyorum talebi ilettiniz mi hiç hocam eğer iletmediyseniz vereceğim linkten başvuru yaparsanız GigaFiber'in daha hızlı gelme ihtimali artıyor bölgede ne kadar çok kişi başvuru yaparsa o kadar hızlı getiriyorlar.

Şu anda TurkNet'in sunucaları çökmüş galiba sabaha düzelir büyük ihtimalle.

Aslında Vodafone taahhütüne takıldık kaldık. Sürenin bitmesine yakın başvuru yapmayı düşünüyorum.

Aslında Vodafone taahhüdüne takıldık kaldık. Sürenin bitmesine yakın başvuru yapmayı düşünüyorum.

Dediğim başvuru hocam altyapı getirme başvurusu. İnternet başvurusu değil dediğim başvuruyu ne kadar erken yaparsanız altyapı daha hızlı gelme şansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…