TurkNet VDSL'den GigaFiber'e geçiş süreci ve GigaFiber testleri

Dediğim başvuru hocam altyapı getirme başvurusu. İnternet başvurusu değil dediğim başvuruyu ne kadar erken yaparsanız altyapı daha hızlı gelme şansı var.
Evet anladım hocam. Taahhütün bitmesine 2-3 ay kala başvuruyu yaparım o zamana kadar da kafa kafaya denk gelir diye düşünüyorum.

Evet anladım hocam. Taahhütün bitmesine 2-3 ay kala başvuruyu yaparım o zamana kadar da kafa kafaya denk gelir diye düşünüyorum.
Bence hala anlamadın. Bu mahalleye fiber getirme başvurusu şuan başvur ve daha çok kişiye iletki o mahallede kaç kişi istediğini bilsinler ve çalışmalara başlasınlar.

Bence hala anlamadın. Bu mahalleye fiber getirme başvurusu şuan başvur ve daha çok kişiye iletki o mahallede kaç kişi istediğini bilsinler ve çalışmalara başlasınlar.
Kardeşim benim diyorum ki taahhütün bitmesine daha çok var. O zamana kadar ölür müyüz kalır mıyız bilmiyorum belki taşınırız belki başka bir şey olur. 2-3 ay vs. kala yaparım diyorum allah allah

tarsus a da gelsin bıktık vdsl/adsl çilesinden
Şu an Superonline fiberdeyim de 17 ay 170 lira vereceğim ama memnunum hızdan. 2 sokak aşağıda TürkNet fiber var da bizim binaya gelmesi için TT'nin keyfini bekleyeceğim mecbur. Giga gelene bari normal fiberi halletseler.

Valla GigaFiber Mersin'e geldiyse eğer baya umudum artar
Aha

Valla GigaFiber Mersin'e geldiyse eğer baya umudum artar

Ah
Şu an Superonline fiberdeyim de 17 ay 170 lira vereceğim ama memnunum hızdan. 2 sokak aşağıda TürkNet fiber var da bizim binaya gelmesi için TT'nin keyfini bekleyeceğim mecbur. Giga gelene bari normal fiberi halletseler.
Knk Mersin desin demi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı