TurkNet VDSL'den GigaFiber'e geçiş süreci ve GigaFiber testleri

Hayirli olsun kardeşim en iyi hizmeti kullanıyorsun şu an.

Kardeşim benim diyorum ki taahhüdün bitmesine daha çok var. O zamana kadar ölür müyüz kalır mıyız bilmiyorum belki taşınırız belki başka bir şey olur. 2-3 ay vs. kala yaparım diyorum Allah Allah

Taahhüdünle alakalı bir şey yok ortada sen şuandan başvurup adam toplarsan taahhüdün gelene kadar zaten kurulacağını sanmam ha kurulduysa da TurkNet'e hemen geçicen diye bir kural yok. Taahhüdünü beklemen çok saçma.

Not olarak da şunları eklemek isterim:
Eğer GigaFiber altyapınıza geldiyse başka operatörden geçiş yapacaksanız altta vereceğim kod sayesinde ilk kuruluma özel olan kurulum ücretini ödemiceksiniz ve ayrıca 950TL değerindeki modemi ücretsiz alabilirsiniz ayrıca başka operatörden cayıp gelirseniz 1000TL'ye kadar da cayma bedeli veriyorlar kod sayesinde.

Eğer altyapınız yoksa GigaFiber forum talebine başvurarak size de GigaFiber gelmesini istiyorsanız talebi oluşturup bölgenizde ki kişilere de başvurtabilirseniz daha hızlı getiriyorlar diye biliyorum.
GigaFiber başvuru linki:

TurkNet'e ilk defa geçiş yapmayı düşünüyorsanızda vereceğim kod sayesinde 6 ay boyunca indirimli internet kullanabileceksiniz.
İndirim kodu: VHB94KQ96ARW

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…