Arkadaşlar, şu an sadece Turkcell veriyor. 200 Mbps hız bildiğim kadarıyla. 150 TL uygun ama benim bütçemi aşıyor biraz. TurkNet veya benzeri firmalar bu hızı sunabilirler mi?
Arkadaşlar, şu an sadece Turkcell veriyor. 200 Mbps hız bildiğim kadarıyla. 150 TL uygun ama benim bütçemi aşıyor biraz. TurkNet veya benzeri firmalar bu hızı sunabilirler mi?
GPON altyapım var. Ama yukarıda arkadaşlar demiş sadece Turkcell kendi altyapısında veriyor 200 Mbps. TurkNet'in bulunduğum bölgeye altyapı getireceğini hiç sanmıyorum. Yani GPON altyapıyla 100 Mbps hız alabileceğim sanırım en fazla.Turkcell 200mbps kullanıcısı olarak 198 down 10 up sabit alıyorum 5GHz ve ethernet ile önerimdir. Altyapınız varsa tabii. Eğer GPON altyapı çektirebilirseniz ki pahalıya mal olur Gbit internet devrine geçebilirsiniz.
TurkNet kullanıcısıyım. Türk Telekom FTTH altyapı var.Bir ihtimal türk.net altyapısı varsa. Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet şuradan SS atın.
GPON altyapı hani operatöre ait? Eğer siz çektirdiyseniz de superonline'ı arayıp sorun eminim bir çözüm yolu bulunur.GPON altyapım var. Ama yukarıda arkadaşlar demiş sadece Turkcell kendi altyapısında veriyor 200 Mbps. TurkNet'in bulunduğum bölgeye altyapı getireceğini hiç sanmıyorum. Yani GPON altyapıyla 100 Mbps hız alabileceğim sanırım en fazla.
TurkNet kullanıcısıyım. Türk Telekom FTTH altyapı var.
Üstteki mesajımda belirttim. Türk Telekom'a ait altyapı. Superonline 150 TL'ye veriyor 200 Mbps'yi. TurkNet gibi firmalar daha uyguna vereceğini düşünüyorum. TurkNet'den böyle bir haber duymadım daha önce.GPON altyapı hani operatöre ait? Eğer siz çektirdiyseniz de superonline'ı arayıp sorun eminim bir çözüm yolu bulunur.
TurkNet gibi firmalar port kiralayarak internet sunar. Türk Telekom'dan memnun olacağınızı düşünüyorsanız arayıp gpon altyapı ile alabileceğiniz en yüksek hızı ve ne kadara alabileceğinizi sormanız daha mantıklı olacaktır. Eğer superonline fiber altyapısı varsa 200mbps de önerimdir fakat gpon ile gbit internet hızlarına ulaşmak varken bana 200mbps hızlar saçma geliyor.Üstteki mesajımda belirttim. Türk Telekom'a ait altyapı. Superonline 150 TL'ye veriyor 200 Mbps'yi. TurkNet gibi firmalar daha uyguna vereceğini düşünüyorum. TurkNet'den böyle bir haber duymadım daha önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.