TurkNet ve Türk Telekom ile ilgili şikayetleriniz nelerdir?

Ben Türk Telekom kullanırken de iyi hizmet alıyordum. Taahhüt edilen hızı veriyorlardı. Şu anda Millenicom kullanıyorum. Yine taahhüt edilen hızı alıyorum. Turknet kullansam yine taahhüt edilen hızı alacağım. Çünkü altyapımda sıkıntı yok. Sadece arada fiyat farkı olduğundan 88 TL'ye 16 mbps almak varken 84 TL'ye 35 mbps alıyorum. Turknet'e geçsem 99 TL'ye 100 mbit alabiliyorum ama yeterli olduğu için geçmeme gerek yok. Yılda 1 fatura fazla ödemiş olmak istemiyorum.
 
Türk Telekom'da kolay kolay arıza olmaz. Ariza olsa da hemen hallediyorlar. Çok düşük hızlı bir paket çok pahalı ama. Böyle de bir sorun var.
 
Türk Telekom denen Türk kerizleme servisini kullanıyorum 24 Mbps bile alamadığım internete 100 TL ödüyoruz bu lanet olası servise. Allah'tan babam akıllandı yakında TurkNet'e geçeceğiz.
 
Telekom altyapı sahibi olduğu için arızalarda bir tık öndesin. Pingi VDSL'de yüksektir ve sömürür ve uğraştırır. Sosyal kullanıcı için düşük hızlarda 16 Mbps gibi tercih edilir. Ama normal kullanıcı için enayilikten başka bir şey değil. TürkNet'de abone olana kadardır ondan sonra peşine düşersin rezil rüsva olursun. Kısacası ne kadar para o kadar köfte. TürkNet basit bir firma, Türk Telekom hizmeti beklemek olmaz.
 
2019 yılında ilk defa TTNET abonesi olduk altyapımızda VDSL desteklemesine rağmen boş port yok deyip ADSL bağladılar. Konuştuğum kişi sistemde VDSL için boş port olduğunu belirtti gelen ekip bunu yapamadı. 2 sene boyunca ADSL hızından hiç memnun kalmadım gün içerisinde modem kendine kendine 5 kez reset atardı hız düşmeleri yaşardım 1 gün 13 alsam diğer günler 3-4 arası geziyordu taahhüt bitince iptal ettirmeye karar verdik. TurkNet'e geçince aradaki büyük farkı gördüm en azından stabildi.
 

Geri
Yukarı