Biri Kablonet biri TurkNet. Kablonet daha yüksek ama FTTH var diyor sadece. Anlamadım sizce hangisini tercih etmeliyim? Ping açışından iyi olması lazım.
Eki Görüntüle 2423488
Eki Görüntüle 2423489
Hocam Kablonet 1000 Mbps'e kadar hız verirken, TurkNet 100 Mbps'e kadar hız veriyor. Seçimi burada sizin yapmanız gerekecek. Kullanım açısından derseniz ise 2018 Ağustos ayından beri aralıksız Kablonet kullanıyorum ve çok memnunum. Arızalara dönüş hızları çok iyi ve sürekli sorun çıkaran bir altyapısı yok.
Ben TurkNet kullanıyorum ve 1000 Mbps alıyorum neye dayanarak böyle bir şey dediniz?
Adamın evinde desteklediği 100 yazıyor ya hocamgenel demiyor.
Konu sahibinin attığı ekran görüntüsüne dayanarak hocam.Ben TurkNet kullanıyorum ve 1000 Mbps alıyorum neye dayanarak böyle bir şey dediniz?
Ben kablonet kullanıyorum 1 yan odaya geçince çekmiyor cidden kalitesini baya düşürdüler önermem.Biri Kablonet biri TurkNet. Kablonet daha yüksek ama FTTH var diyor sadece. Anlamadım sizce hangisini tercih etmeliyim? Ping açışından iyi olması lazım.
Eki Görüntüle 2423488
Eki Görüntüle 2423489
Ben Kablonet kullanıyorum 1 yan odaya geçince çekmiyor cidden kalitesini bayağı düşürdüler önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.