TurkNet Yükleme Hızı 8 Mbps oldu

2020.08.28-00.29.png

Benim de böyle birkaç gün sabredelim bir yükselir.

Benim 75 download vardı 2 gün önce 92’ye çıkardılar sonra tekrar düşürdüler. Ben de dedim madem altyapı kaldırıyor tekrar 92 yapın hızımı. Sonuçta 100 mbps’ye kadar diye paket aldık :D

Bana özel bir şey olamaz VAE'deyim çünkü. Artırsınlar ya standart 8 mbps olmalı en azından.
Benim 75 download vardı 2 gün önce 92’ye çıkardılar sonra tekrar düşürdüler. Ben de dedim madem altyapı kaldırıyor tekrar 92 yapın hızımı. Sonuçta 100 mbps’ye kadar diye paket aldık :D
Aynen onu de bana da aynısı oldu 100 mbps tanımlattırdım.

Benim 75 download vardı 2 gün önce 92’ye çıkardılar sonra tekrar düşürdüler. Ben de dedim madem altyapı kaldırıyor tekrar 92 yapın hızımı. Sonuçta 100 Mbps’ye kadar diye paket aldık :D.

Onu sanırsam Türk Telekom yapıyor. Altyapı onların TürkNet dokunamıyor. TT yükseltirse yükselir yükseltmezse yükselmez.

Onu sanırsam Türk Telekom yapıyor. Altyapı onların TürkNet dokunamıyor. TT yükseltirse yükselir yükseltmezse yükselmez.

Bunu bilmiyordum açıkçası, teşekkürler bilgi için.

Bana özel bir şey olamaz VAE'deyim çünkü. Artırsınlar ya standart 8 Mbps olmalı en azından.

Aynen onu de bana da aynısı oldu 100 Mbps tanımlattırdım.

Standart olarak 10 olması güzel olur. En az 10 Mbps verse TT ölmez sonuçta daha fazla para kazanır. Bunları bizmi söyleyelim. En fazlan 50 Mbps upload verse güzel olur.
Download'a TürkNet karışabiliyor. Upload'a karışamıyor.

Bilgi için teşekkür ederim. Benim bildiğim TT altyapısı ya onlar dokunmuyor mu?
Download'a TürkNet karışabiliyor. Upload'a karışamıyor.

Bir ara Twitter'da mıydı TürkNet'in bir yorumunu okumuştum. Bu upload hızlarının kalıcı olması için uğraşıyoruz diye. İnşallah doğru hatırlıyorumdur.

Standart olarak 10 olması güzel olur. En az 10 Mbps verse TT ölmez sonuçta daha fazla para kazanır. Bunları bizmi söyleyelim. En fazlan 50 Mbps upload verse güzel olur.

Bilgi için teşekkür ederim. Benim bildiğim TT altyapısı ya onlar dokunmuyor mu?
TT download'a karışmıyor. Firma insiyatifine kalıyor download kaç tanımlarsa, türknet 100 mbps'e kadar dediği için zaten en yüksek desteklediği hızı tanımlıyor genelde. Türknet bir de VAE'de fastpath moduna geçiremiyor. Sözde cihazları desteklemiyormuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı