TurkNet'e %21 zam geldi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2023 Ağustos ayına kadar zamlı fiyattan kullanıp, Ağustos ayı sonu itibari ile Türknet yetkilisi Sayın Cem Çelebiler ve Türknet firmasına Tüketici Mahkemesine dava açılırsa hem mahkeme masraflarını hemde aradaki zam farkını yasal faizi ile tahsil edebiliriz diye düşünüyorum. Ortada sözlüde olsa bir güven ve yetkili beyanı var.

Süperonline Türktelekom anlaşamadığı için alt yapısı olmayan yerlere kendi alt yapısını kurmaya başladı TürkNet de aynı şeyi yapa bilir ve daha hızlı daha geniş müşteri yelpazesini oluştura bilir türktelkom bu işi beceremiyor çünkü dünya fiberi bitirip kuamtum internete geçmeye hazırlanırken biz hala ADSL VDSL uğraşıyoruz

2023 Ağustos ayına kadar zamlı fiyattan kullanıp, Ağustos ayı sonu itibari ile TurkNet yetkilisi sayın cem çelebiler ve TurkNet firmasına tüketici mahkemesine dava açılırsa hem mahkeme masraflarını hem de aradaki zam farkını yasal faizi ile tahsil edebiliriz diye düşünüyorum. Ortada sözlüde olsa bir güven ve yetkili beyanı var.

Hocam eğer o ibare varken abone olmuşsanız 2023 kadar zam yapılmayacak size.

Hocam eğer o ibare varken abone olmuşsanız 2023 kadar zam yapılmayacak size.
Açıklamasında yeni abonelerimize yapmayacağız diye belirtmiyor. Genel bir tabir kullanıyor. Biz yılda 1 kez zam yapıyoruz. 1 yıl yapmayacağız diyor. Mesela ben bu söze güvenerek Türk Telekom ve diğer ISS kampanyalarına göz atmadım. Avantajıma olacak bütün kampanyalar sona erdi. Şuanki fiyatlarda yüksek. Nitekim burada tüketici olarak bugün araştırma işine girsem daha yüksek ücretlerle taahhütler yapacağım. Dolaylı yoldan Sayın Cem Çelebiler' in açıklaması beni zarara soktu. Bu zararın karşılanması gerekiyor diye düşünüyorum.

@sanalkullanıcı demek istediğimi aynen bu.

Bu konuda da yazdım zaten.

TurkNet, internet ücretlerinde fiyat artışı kararı aldığını duyurdu. Ancak yeni ücretlendirmelerden TurkNet GigaFiber altyapısını kullanan kullanıcılar etkilenmeyecek.

TurkNet, 139,90 TL'lik internet ücretini 169,90 TL'ye çıkarttı. Yeni ücretin 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacağı açıklandı. Şirket, zammın gerekçesi olarak yüzde 67 oranındaki port ücreti zammını gösterdi ve bunun tüm operatörleri etkilediğini belirtti. TurkNet GigaFiber altyapısı kullanan kullanıcılar için ise zam geçerli olmayacak. Yani zam, TurkNet'in kendi altyapısını kullanmayan kullanıcıları etkileyecek.

Gıbırnet'e geçilir mi? Bana böyle bir şey garanti ettiler. 100Mbps 110 TL.

1658310395424.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı