TurkNet'e geçilmeli mi? Eksileri ve artıları nelerdir?

supprime

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2021
Mesajlar
2.407
Makaleler
1
Çözümler
8
Merhabalar. Ben şu an Türk Telekom 24 Mbps download ve 5 Mbps upload internete 110 TL veriyorum. TurkNet altyapısı var binada. 100 Mbps download ve 8 Mbps upload'a 100 TL diyor. TurkNet'i severim fakat ilk defa kurumsal olmayan bir internet sağlayıcısına geçeceğim için tedirginim. Eksilerini artılarını anlatır mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eksiler
-Canlı destek çöp.
-Bazı kesim fazla kesinti yaşıyor.
-Bazı kişilerde internet geç bağlanıyor.
-Kullandığım zamanlar Ping'im fazlaydı tabi değişebilir bu durum.
 
Türk Telekom'dan kurtulun hocam, cidden hayat kaliteniz artar. 2018'e kadar yıllarca Türk Telekom kullandım. Her akşam banko ya internet hızı çok feci düşüyordu ya da internet 1-2 saatliğine kesiliyordu. Sonra TurkNet'e geçtim, kesintiler azaldı ve tabii ki daha uygun fiyata daha hızlı internet kullanır oldum. Sırf Türk Telekom'un adı var diye şu adamlara para kazandırmayın gözünüzü seveyim.
 
Desteğe işiniz düşerse biraz uğraştırır fakat hizmet konusunda gayet iyi. Online işlemler üzerinden günlerdir hız problemim için uğraşıyorlar (umarım). Daha önceden de bağlantı kopma sorunları vardı eski internet firmamda bir türlü çözememişlerdi TurkNet ekibi 3 gün içerisinde çözüme ulaştırdı.
Verdikleri hizmet bölge bölge değişiklik gösteriyor olsa da yine de diğer firmaların üstünde bir hizmetleri mevcut.
 

Geri
Yukarı