Çözüldü TurkNet'e geçişte internet ne zaman gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vengance

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom'da 16Mbps hızında internet kullanıyordum, TurkNet'e geçmeye karar verdim 43Mbps'ye kadar desteklediği için. PPP ID ve şifresi geldi modem arayüze girerek internet DSL seçeneği üzerinde değişiklik yaparak gelen şifre ve ID girdim. Anca internet gelmedi. Aktivasyon tahmini 7 şubat olarak gözüküyor.

İnternet bu tarihten sonra mı aktif olur yoksa şu anda girebiliyor mu olmam lazım?

Çözüm
Deniyorum.

Maalesef oynama yok kabloda problem olduğunu sanmam çünkü Türk Telekom'da sıfır sıkıntıydı yavaşlık dışında, (işten geldiğimden beri delirttiler müşteri hizmetleri sıfır… )

TurkNet Online işlemlerden destek kaydı oluşturun, DSL ışığınızın yanmadığını da belirtin.
Genişbant kısmı

Dosya Ekleri

• IMG_2715.jpeg
    IMG_2715.jpeg
    203,5 KB · Görüntüleme: 27
Ayarlar default sadece türknetin verdiği ıd şifre girildi

Aktivasyon tarihi 7 şubat olarak belirtilmişse, muhtemelen internet bağlantınız ancak o tarihte aktif olur mantıken.
O şekilde düşündüm ama bir başka konu başlığında 20dakika sonra giriş yaptığını yazmış acaba benlik midir problem onu merak ediyorum

Dosya Ekleri

• IMG_2717.jpeg
    IMG_2717.jpeg
    399 KB · Görüntüleme: 22
Ayarlar default sadece TurkNet'in verdiği ID şifre girildi.

O şekilde düşündüm ama bir başka konu başlığında 20dakika sonra giriş yaptığını yazmış acaba benlik midir problem onu merak ediyorum.

Sistem monitörü kısmından xDSL istatistikleri kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atın.

İnternet ve DSL ışıkları tamamen kapalı yanmıyor.

Modemi resetlemeyi deneyin. Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir. Sonra DSL ışığı sabitlenecek mi diye kontrol edin.

Modemi resetlemeyi deneyin. Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun modem resetlenir. Sonra DSL ışığı sabitlenecek mi diye kontrol edin.
Hemen deniyorum

Maalesef power yanıp söndü bir süre sonra sabitlendi ancak dslde ışık yok

Hemen deniyorum.

Maalesef Power yanıp söndü bir süre sonra sabitlendi ancak DSL'de ışık yok.

1-2 dakika daha bekleyin bakalım. DSL ışığı hemen sabitlenmeyebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı