TurkNet'i öve öve bitiremeyenler

7 ay TurkNet kullandım. 1 defa kesildi onda da bakım vardı haberimiz vardı zaten. 120 Mbps alıyordum. Şu an kuzenim 500Mbps TT paketten 150-200 anca alıyor. Gerçekten çok iyi durumda. İki sorun yaşadınız diye saçma sapan sözler ediyorsunuz. Şaşırtıcı.

Umurumda degil sizin yorumunuz ben 250TL veriptr oyun oynarken veya film izlerken yarida kalip destege ulasmaya calistigimdada ulasamiyorsam bu firma sikintilidir.

Çiğ köfte ya da e ticaret stard up'ında başarılar ve senden ricam insanların mesleğini yapmasına mahkumluk deme zira ben memnunum mesleğimden.

Düzgün tartışma ortamının olmayacağı belliydi zaten kafanız yerine bordo klavyeliğinizle stresini atıyorsunuz. Türk Telekom tekel firma olduğu için altyapı kiralama ücretlerine kafasına göre zam yapıyor. Bu berbat ekonomik ortamda elinizde şirket yok, çalıştırdığınız çalışan yok gelmiş burada şöyle böyle yazıyorsunuz. Bunlar kar amacı güden kuruluşlar ve ihtiyaca göre zam yapmak zorundalar. İlla birşeye kızacaksanız altyapıyı tekel yapan ve tekel olan firmaya kızın.

Henüz çok geçmedi bir kaç ay öncesinde 250 TL ye 1000 mbps internet vardı. Acaba yuh desem moderatörden uyarı alır mıyım?

Düzgün tartışma ortamının olmayacağı belliydi zaten kafanız yerine bordo klavyeliğinizle stresini atıyorsunuz. Türk Telekom tekel firma olduğu için altyapı kiralama ücretlerine kafasına göre zam yapıyor. Bu berbat ekonomik ortamda elinizde şirket yok, çalıştırdığınız çalışan yok gelmiş burada şöyle böyle yazıyorsunuz. Bunlar kar amacı güden kuruluşlar ve ihtiyaca göre zam yapmak zorundalar. İlla birşeye kızacaksanız altyapıyı tekel yapan ve tekel olan firmaya kızın.
Ya güzel kardeşim akıl var mantık var. Diğer firmalar da TT'un alt yapısını kullanmıyor mu? Onlar neden TurkNet kadar zam yapmıyorlar. Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi TurkNet her yerde biz namusluyuz, kullanıcı dostuyuz -yersen- falan filan demiyor mu? Diğer firmalar da elbet zam yapacaktır ama hiçbiri TurkNet gibi 160 liradan 250 liraya çıkarmayacaktır, emin olun.

Fiyat bir yana ayda en az garanti 4 gün evde internet olmuyor destek zaten 0 Türk Telekom bile şu an turkmettentrn daha iyi bir statüde benim için.
Merhaba, hizmetinizle ilgili bir sorun yaşamanız halinde her zaman sosyal medya hesapları ve oim üzerinden ekiplerimize ulaşabilirsiniz. Her talep ve şikayetinizi ilgili ekiplerle iletiyoruz, destek kayıtlarınız hemen işleme alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı