TurkNet'i öve öve bitiremeyenler

TV hizmetine de para verenler için Kablonet daha avantajlı durumda şu an. Turknet'te devam ediyor mu bilmiyorum ancak Türksat komşunu getir kampanyası da yapmış ve bir fatura bedavaya geliyor.

TurkNet yapa sınırları içerisindeyken VAE hizmetine geçirdi, 30+ Mbps upload destekleyen altyapıya 7Mbps veriyor. Arayış içerisindeyim, eğer bulursam upload olarak altyapımın desteklediği hızları verecek bir ISS geçiş yapacağım. Şu an Kablonet cazip gelmiyor değil.

Valla aynı durum benim için de geçerli. 6 aydır TurkNet kullanıyorum, bir kere fiber kablo kırılmıştı, destek de hemen ilgilenmişti, 2 gün sonra gelip kablo tamir edilmişti. İnternet de bir kere kesildi, o da altyapı çalışması yüzünden. Desteğe ulaşabilen sayılı kişilerdenim galiba ben de.

Hocam şöyle sizin hattınız anladığım kadarıyla VDSL ve VAE yani Telekom'un altyapısında bütün paketler belirlenmiş yani sizin 8 Mbps üstü alabilmeniz mümkün değil yapa da yapıyorlar diye duymuştum.

Bizim ülkemizde bir teknoloji forumunda bile Google kullanmayı bilmeyenler varken işimiz zor. Hiç Google'a "Enflasyon" yazmak aklına gelmedi mi?

Bak bakıyım millenni zam yapmamış mı?

TV hizmetine de para verenler için Kablonet daha avantajlı durumda şu an. Turknet'te devam ediyor mu bilmiyorum ancak Türksat komşunu getir kampanyası da yapmış ve bir fatura bedavaya geliyor.
Merhaba, arkadaşını getir kampanyamız devam ediyor.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı ile kullandığım için henüz bir fark göremedim ben. Şu anki değerlerim eski TurkNet değerlerim hemen hemen aynı.
IPTV falan da kullanıyorum evde, o da takılmıyor hiç. Bölgeden bölgeye değişiyor demek ki.
Ben şimdilik bir sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…