TurkNet'in vasatlığı

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç bile kalmışsınız.
Bende Şok nete geçtim tahutsuz.
Referans kod ile bir ay bedava üstelik.

Xantares'in turnuva sırasında ki kesintisi sonrası kullanılmaması gereken bir firma olduğunu anladım, 1 saat boyunca maç duraklatıldı ve Xantares'in geri gelmesi beklendi fakat bağlantısı bu süre de geri gelmediği için maça takım koçu Fabre ile devam edildi ve takım yenilerek elendi.

İstanbul'un ortasında olmama rağmen fiber hat olmadığını söyleyen TurkNet'te 75 Mbps VDSL kullanıyordum ta ki faturam bu ay 250 TL olana kadar. 260 TL'ye Superonline fibere geçtim 230 Mbps hız alıyorum çok memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok şaşırdım bu konuya turknet e geçmek hayatımda verdiğim tek doğru karardı. 1000 e 1000 alıyorum genel olarak 850 ye 920 veriliyor ve 4 gün de bağlattım taş hü tümü de ödediler çok garipsedim

Senin adına sevindim dostum aldığın hıza göre ödediğin para makul. Onun dışında 5 kuruş etmez TurkNet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…